Betaalbare website geheel op maat

Een betaalbare website op maat gemaakt, razendsnel en inclusief SEO.

Resultaatgericht webdesign betaalbaar gemaakt.

Wij verzorgen het hele pakket: design, optimalisatie én vindbaarheid

Jij hebt ambitie om meer uit de website te gaan halen. Er is nieuwe professionele vormgeving nodig. Het zou ook fijn zijn als de site waanzinnig snel laadt. En bovenal wil je dat potentiële klanten ook bij je uitkomen in de zoekmachines: de website moet goed vindbaar zijn. Wanneer je voor elk van deze diensten een specialist inhuurt lopen de kosten als snel op. Juist daarom is de keuze voor een fullservice internetbureau als Duidelijk Online een slimme om te maken.

Waarom? Wij hebben verschillende specialisaties als grafisch ontwerp, development en zoekmachine optimalisatie gecombineerd tot een compleet pakket. Bij elk nieuw WordPress website project werken we vanuit ons resultaatgericht webdesign principe.

Samen met jou stellen we doelen, onderzoeken we online kansen, bepalen we de zoekwoorden waarop we ons zullen richten en passen wij standaard zoekmachine optimalisatie toe. Dit vormt onze online strategie en zal de basis zijn voor een goede vindbaarheid van jouw nieuwe website.

Benieuwd waar jouw kansen liggen?

Waarom kiezen voor een betaalbare website van Duidelijk Online

100% maatwerk
Enterprise webhosting
Onderhoud door specialisten
Vindbaar in Google
Inclusief online strategie plan
7 dagen per week support
Jij wilt Duidelijk Online zijn!

Bekijk onze pakketten

'Van start' Pakket

Professionele website op maat gemaakt
vanaf
€1600,-
Design op maat
Professioneel en strak design
1 - 10 pagina's gevuld
Makkelijk zelf te beheren
Geoptimaliseerd voor Google
Zoekwoordenonderzoek
Basis online strategie plan
3 maanden positie monitoring
Binnen 6 weken online
Offerte aanvragen

Premium Pakket

Professionele website op maat gemaakt
vanaf
€3000,-
Premium design op maat
"Stand out from the croud"
Onbeperkt aantal pagina's
Uitgebreide gebruikerstraining
Geoptimaliseerd voor Google
Uitgebreid Zoekwoordenonderzoek
Uitgebreid online strategie plan
6 maanden positie monitoring
In 6 tot 8 weken online
Offerte aanvragen

Maatwerk aanvraag

Maatwerk voor websites waar uitgebreide koppelingen, maatwerk functionaliteiten of optimalisaties voor nodig zijn
Is er meer nodig dan design alleen? Wij helpen je graag met:
Maatwerk functionaliteiten
API koppelingen
Website (snelheid) optimalisatie
Klantportalen & login
Checkouts
Content creatie
Boekingssystemen
Cronjons
En nog veel meer!
WordPress Maatwerk

Elke website die wij voor onze klanten bouwen onderhouden wij na de livegang én plaatsen wij op onze razendsnelle servers (met laadtijden tussen de 1 – 2 seconden). Kom meer te weten over de voordelen van website onderhoud én de WordPress hosting die wij onze klanten bieden.

Enkele cases...

Super duidelijk op een rijtje gezet

Alles wat jij moet weten over betaalbaar webdesign en hoe wij werken

Website bouwer gezocht? Dan wil je er graag zeker van zijn dat je de juiste partij vindt voor de lange termijn. Een keuze die dus niet licht moet worden opgevat. Wij hebben jarenlange relaties met onze klanten. En dat willen we natuurlijk ook graag met jou opbouwen. Maar laten we nu niet te hard van stapel lopen. Om te kunnen bepalen welk webbureau de juiste is heb je natuurlijk informatie nodig. En dat is precies waar we jou in gaan voorzien! Lees op deze pagina alles over websitebouwers én de aanpak en visie van Duidelijk Online.

 • 1. Wat maakt een website betaalbaar?
 • 2. Voor wie ontwikkelen wij websites?
 • 3. Onze voordelen
 • 4. Onze werkwijze
 • 5. Designfase
 • 6. Online strategie voor vindbaarheid
 • 7. Een betaalbare website gebouwd in WordPress
 • 8. Hoelang duurt de bouw van een nieuwe site?
 • 9. Waarom onze websites zo goed zijn
 • 10. Wat kost een website bouwer inhuren?
 • 11. Kosten betaalbare website laten bouwen
 • 12. Is er nog meer mogelijk?

Wat maakt een website betaalbaar?

Wij kunnen natuurlijk niet in jouw portemonnee kijken en daarmee ook niet bepalen waar voor jou een betaalbare website is. Laten we daarom kijken naar de prijs kwaliteit verhouding. Wanneer je een goede deal maakt zit dit hem vaak in een goede prijs ten opzichte van wat je krijgt. Wanneer je een dure telefoon koopt en je daar van de verkoper ook nog een nieuw telefoonhoesje, screen protector en gratis betaalde apps bij krijgt – zonder dat je hierom hebt gevraagd, dan ben je tevreden en loopt je met een goed gevoel de winkel uit. Op deze manier kijken wij ook naar de term “betaalbaar”.

Wij ontwikkelen als webbureau niet alleen een websites op maat, maar leveren extra waarde door de website niet alleen technisch te optimaliseren voor google, maar óók een online strategie maken. En juist die tijd die wij er extra insteken is zeer waardevol voor jou als klant. Door onderzoek te doen naar de online kansen voor jouw bedrijf bepalen we de zoekwoorden die we als basis gaan gebruiken voor de vindbaarheid van de website. Wij delen al deze informatie met jou zodat je inzicht krijgt in de mogelijkheden voor de nieuw te bouwen site.

Een nieuwe betaalbare website is natuurlijk hartstikke leuk, maar wat heb je eraan als geen enkele potentiële klant hem kan vinden? Precies… niks! Daarom werken wij resultaatgericht voor onze klanten. Dan kost een website op maat niet enkel geld, maar levert het jou ook nieuwe klanten op. En juist dit maakt onze websites betaalbaar.

Voor wie ontwikkelen wij websites?

Wij bouwen websites voor het MKB. Voor ambitieuze ondernemers die hun website niet alleen zien als een visitekaartje, maar als hun 24/7 marketingmachine. Onze klanten begrijpen dat een website meer is als een visitekaartje. Het is een medewerker die 24/7 klaarstaat om potentiële klanten te informeren, te overtuigen en om verkopen realiseren.

Wat kan jij verwachten?

Om een open deur in te trappen: 200% inzet. De betaalbaarheid van de websites zitten hem in de extra meters die wij voor onze klanten maken om online succes te realiseren. Het brede aanbod van onze online marketing diensten zorgt ervoor dat er vanuit verschillende invalshoeken naar een project wordt gekeken. Wij combineren verschillende disciplines als User Experience (UX), SEO en development in elk website project. Dit levert jou veel voordelen op. Als we enkel inzoomen op de ontwikkeling van een website en de daaraan verbonden klantenservice, dan kan je bij elk project het volgende verwachten:

 • Razendsnel
 • Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk
 • Responsief / Mobile first
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Vindbaarheid plan
 • Gevonden in Google
 • Professioneel website onderhoud
 • Draait op enterprise cloud hosting
 • Makkelijk zelf te beheren
 • Training en video’s op maat
 • 7 dagen per week support

Onze werkwijze

Zodra wij voor jou aan de slag mogen om een

Op het moment dat wij een website mogen ontwikkelen voor jou als klant dan willen wij alles van het bedrijf weten. Het zou daarom fantastisch zijn als er van tevoren al is nagedacht over het opstellen van een briefing. Hierin wordt omschreven waar de website voor ingezet moet worden. Wat de belangrijkste diensten zijn. En uiteraard ook welke design ideeën er allemaal zijn. Ook handig om te weten: is alle content op orde of moet deze nog gemaakt worden? Op basis van al deze input gaan wij een analyse maken van de huidige situatie. Dan weten we exact waar we vandaan komen, waar de kansen liggen én waar we naartoe willen. Dit onderzoeken we aan de hand van een website scan en zoekwoordonderzoek.

Nu we alle in en outs hebben van jullie online thuisbasis kunnen we een advies uitbrengen. Zo kunnen we gestructureerd werken aan de fundering voor de nieuwe website en samen een route uitstippelen tot aan de livegang.

Designfase

Nu is het de beurt aan het creatieve proces. Alle eerder besproken wensen zijn in kaart gebracht en worden aangewend om tot een ontwerp te komen die de spijker op zijn kop slaat. Wij willen een glimlach zien bij de presentatie van het ontwerp (smile! =D). Onze vormgevers laten hun creatieve brein overuren draaien om een geweldig resultaat op te leveren. Vanaf de start houden wij rekening met mobiele weergave én het implementeren van call-to-actions waarmee jouw bezoekers worden getriggerd actie te ondernemen.

Online strategie voor vindbaarheid

Voor ons als website bouwer is het ontwerpen van een website alleen niet genoeg. En dat zou het voor jou ook niet moeten zijn. Dat klinkt misschien wat gek gezien wij met heel veel passie websites ontwerpen en bouwen. Inmiddels bestaan wij al 10 jaar en daarin hebben wij gezien dat een nieuwe website onlosmakelijk verbonden moet zijn met zoekmachine optimalisatie

Wanneer je denkt aan het vernieuwen van jullie website zou dit hand in hand moeten gaan met het opstellen van bijpassende doelen. Wat wil je nu eigenlijk bereiken? Kortom: het is de perfecte tijd om meteen een online strategie op te stellen.

Een betaalbare website gebouwd in WordPress

Het is alweer dan 10 jaar dat wij werken met het content management systeem WordPress. We staan ermee op en gaan ermee naar bed. Wij ademen al 10+ jaar dit systeem, zijn bekend met alle voordelen en kunnen daardoor alle kanten op. WordPress maatwerk is in feite de standaard.

Hoelang duurt de bouw van een nieuwe site?

Wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt om de website te vernieuwen of er überhaupt een te laten maken, dan moet het geen ellenlang proces worden. Maar hoelang duurt zo’n proces nu precies van begin tot lancering? Onderaan de streep zijn de wensen en de daadwerkelijke tijd nodig voor het programmeren van maatwerk functies leidend in de tijd die nodig is. Ook verschilt het per werkwijze van het webdesign bureau dat je inschakelt.

Sommigen maken gebruik van simpele thema’s en proppen de website vol met plugins om een website te bouwen. Op het oog denk je dan dat het in orde is, maar onder de motorkap is het een drama. Dan kan je in een week een website hebben staan. Je kan je dan wel hardop afvragen wat voor kwaliteit is geleverd.

Wij werken volledig op maat. Geen templates, maar een ontwerp wat onze grafisch vormgever op basis van de aangeleverde input en wensen ontwerpt. Gemiddeld duurt een project 4 tot 6 weken. Ook daarna blijven we overigens betrokken via trainingen, 7 dagen per week support én het monitoren van de posities van de website in Google. Alles draait om teamwork!

Waarom onze websites zo goed zijn

 • Ontworpen door een grafisch specialist.
 • Geen templates: altijd een website op maat.
 • Gebruiksvriendelijke websites.
 • Toepassing van onze Duidelijk Online formule.
 • Wij zetten het stapje extra voor onze klanten: we ontwerpen de website, onderzoeken online kansen, ontwikkelen de website, passen onpage SEO toe én leggen de basis voor een goede vindbaarheid in Google.

Wat kost een website bouwer inhuren?

Uiteindelijk is het altijd de hamvraag: wat zijn de kosten? Een vraag die zonder duidelijke informatie over de wensen eigenlijk niet valt te beantwoorden. Zorg dus dat je vooraf altijd een duidelijke taakomschrijving kan delen met de freelancer/webdesigner. Ondanks dat de kosten vooraf niet zijn te bepalen, kunnen we wel uitgaan van het gemiddelde uurloon waar je aan kunt denken.

In de regel kost een website bouwer tussen de 25,- en 90,- euro per uur. Het niveau van de website bouwer bepaald uiteraard het uurloon. Een beginnende freelancer zal €25,- per uur vragen. Gemiddeld gezien kost het inhuren van een bureau of freelancer tussen de €50,- en €65,- per uur.

Kennis, ervaring, specialismes en knowhow bepalen het uurloon van de website bouwer. Daarom geldt het gezegde “goedkoop is duurkoop” ook bij het inhuren van een professional. Het uurloon kan hoger liggen, maar de snelheid waarmee diegene werkt kan vele malen hoger zijn doordat er al ervaring met de betreffende taak aanwezig is. Wil je het werk door een beginnende freelancer uit laten voeren? Of door een gespecialiseerd bureau? 

Zodra het op maatwerk oplossingen aankomt of ervaring met (premium) plugins, dan adviseren wij altijd om te kiezen voor een ervaren internetbureau. Je kunt er op vertrouwen dat er ervaring is met bekende premium plugins als Gravity Forms, WPRocket, ACF, etc. Maar bovenal heb je een grotere zekerheid dat de developers enkel best practices toepassen voor schone code (wat belangrijk is om een snelle website te behouden) en een optimale werking.

Kosten betaalbare website laten bouwen

Wanneer je een nieuwe website wilt laten bouwen is budget de meest belangrijke factor bij de keuze voor een webbureau. Een betaalbare website die kwalitatief goed in elkaar steekt en past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Dat is eigenlijk altijd het startpunt voor veel van onze klanten. Net als het inhuren van een website bouwer, lopen ook de kosten voor het laten bouwen van een website erg uiteen.

Bovenaan deze pagina zie je onze pakketten terug met bijpassende prijzen. De uiteindelijke kosten van een website hangen af van:

 • Uit hoeveel pagina’s zal de website bestaan?
 • Zijn alle teksten aanwezig of moeten deze nog geschreven worden door een SEO tekstschrijver?
 • Zijn er specifieke functies nodig?
 • Wil je een meertalige website?
 • De complexiteit of gewenste kwaliteit van het website ontwerp
 • Zijn er integraties en koppelingen met andere externe systemen nodig?
 • Etc.

Bedenk van te voren goed wat voor jullie nieuw te bouwen website van belang is. Kijk naar concurrenten en bewaar websites die je aanspreken of de functies bevatten die gewenst zijn. Al deze informatie helpt ons om een gerichte offerte uit te kunnen brengen.

Is er nog meer mogelijk?

Wij doen alles op het gebied van webdevelopment en wat daaraan verbonden is. Heb jij een bestaande website? Of is deze zojuist gelanceerd? Dan kunnen we je helpen met het verbeteren van de huidige posities in Google. Denk hierbij aan linkbuilding uitbesteden of aanvullende stappen nemen met zoekmachine optimalisatie. Liever online resultaat op de korte termijn bevorderen? Dan kan je overgaan op Google adverteren uitbesteden om de Google Ads en Google Shopping campagnes op te zetten of juist te optimaliseren. En vergeet ook vooral de mogelijkheden van Social Media niet!

Naast online kunnen we ook offline werkzaamheden verzorgen. Zoals het ontwerpen van flyers en brochures. In veel gevallen kiezen onze klanten er ook voor om door ons een logo te laten maken of een complete branding op te stellen. Kortom, er is veel mogelijk en wij bieden de mogelijkheid om een aanspreekpunt te vormen voor al jouw (online) ambities!