Een betaalbare website is voor iedereen mogelijk dankzij het Direct Online pakket.

Een betaalbare website met een gefundeerde basis voor een betere vindebaarheid. Dat is wat wij voor jou realiseren met het Direct Online pakket

Een betaalbare website die wél alles heeft

Wanneer je toe bent aan een nieuwe website en er geen toeters en bellen nodig zijn wil je geen kosten die door het dak gaan. Je wilt een website voor een schappelijke prijs, maar wel een die alle benodigde functies bevat.

Vanzelfsprekend bevatten onze andere 2 pakketten meer mogelijkheden. Dit betekend niet dat er compromises gemaakt hoeven te worden bij ons Direct Online pakket. Integendeel zelfs. Al onze websites hebben precies dezelfde functies en modules. Een compleet betaalbare website pakket die wél alles in huis heeft om online te kunnen presteren!

Waarom kiezen voor Duidelijk Online
Website bouwer met focus op SEO

Hou zelf de regie in handen

Geen moeilijke CMS systemen of ingewikkelde codes. Nee... gewoon een eenvoudig content systeem waarmee jij realtime aanpassingen maakt aan de website. Jij bepaalt zelf waar en wanneer er aanpassingen gemaakt worden aan de website. Dit kan omdat je van ons een training krijgt en ondersteunende video's zodat je precies weet hoe je de website kunt beheren.

Een betaalbare website mét echte service en ondersteuning is bij ons een vanzelfsprekendheid. Daarom krijg je naast de training en video's 7 dagen in de week ondersteuning bij vragen. Gewoon kosteloos.

Een betaalbare website en goed gevonden worden

Wij zetten alles in het werk om van een betaalbare website en professioneel en uniek gevoel mee te geven die past bij jouw bedrijf. Alleen een mooie en professionele website is in deze tijd niet genoeg meer. Daarom verzorgen wij bij elke website - zo ook bij het Direct Online pakket - een zoekwoorden onderzoek. Zo weten wij waar voor jou de kansen liggen.

Zodra er duidelijk is op welke zoekwoorden de website zich zal richten gaan wij aan de slag met on page zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat wij alle content op de website aanpakken wat de vindbaarheid ten goede komt.

img3

Betaalbare website laten maken?

Al meer als 100 ondernemers hebben hun betaalbare website bij Duidelijk Online laten maken. Wil jij ook een aansprekende website door ons laten maken? Laat ons jou dan terugbellen om alle wensen en ideeën te bespreken

Liever direct een vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan! Ontvang binnen 24 uur een offerte voor jouw project.