Een betaalbare website is voor iedereen mogelijk dankzij het Direct Online pakket.

Een betaalbare website die wél alles heeft

Wanneer je toe bent aan een nieuwe website en er geen toeters en bellen nodig zijn wil je geen kosten die door het dak gaan. Je wilt een website voor een schappelijke prijs, maar wel een die alle benodigde functies bevat.

Vanzelfsprekend bevatten onze andere 2 pakketten meer mogelijkheden. Dit moet niet betekenen dat er concessies gemaakt moeten worden. Integendeel zelfs. Al onze websites hebben precies dezelfde functies en modules. Een complete en betaalbare website pakket die echt alles in huis heeft om online te kunnen presteren!

Een betaalbare website en goed gevonden worden

Goede prestaties uiten zich in een goede vindbaarheid. Wij zetten alles in het werk om jouw betaalbare website een professioneel en uniek gevoel mee te geven die past bij jouw bedrijf. Alleen een mooie en professionele website is in deze tijd niet genoeg meer. Daarom verzorgen wij bij elke website - zo ook bij het Direct Online pakket - een zoekwoorden onderzoek. Zo weten wij waar voor jou de kansen liggen.

Zodra er duidelijk is op welke zoekwoorden de website zich zal richten gaan wij aan de slag met on page zoekmachine optimalisatie. Dit houdt in dat wij alle content op de website aanpakken wat de vindbaarheid ten goede komt. Het resultaat: meer bezoekers, meer klanten, meer (online) omzet.

Hou zelf de regie in handen

Geen moeilijke CMS systemen of ingewikkelde codes. Nee... gewoon een eenvoudig content systeem waarmee jij realtime aanpassingen maakt aan de website. Jij bepaalt zelf waar en wanneer er aanpassingen gemaakt worden aan de website. Dit kan omdat je van ons een training krijgt en ondersteunende video's zodat je precies weet hoe je de website kunt beheren.

Een betaalbare website mét echte service en ondersteuning is bij ons een vanzelfsprekendheid. Daarom krijg je naast de training en video's 7 dagen in de week ondersteuning bij vragen. Gewoon kosteloos.

Altijd up-to-date en in ontwikkeling

Wij bouwen onze websites in WordPress. Een content management systeem dat altijd in beweging is. Maandelijks zijn er nieuwe verbeteringen om het systeem nóg beter te maken. Wij voeren de updates op correcte wijze voor je uit waardoor de website op de laatste technieken draait en in ontwikkeling blijft.

Betaalbare website versus goedkope website

Goedkoop is duurkoop. Daarom bouwen wij geen website voor €100,-. Hiermee waarborg je namelijk geen kwaliteit of prestaties. Je kan zelf eerder kwaad dan goed te doen. Het grote probleem van goedkope websites is dat deze doorgaans worden gemaakt met behulp van logge thema's. Geen maatwerk en weinig oog voor de wensen van de klant. Om over een gedegen insteek van SEO maar te zwijgen.

Wij begrijpen dat je als ondernemer een nieuwe website wilt die kwalitatief sterk is en bovendien geen enorme hap uit het marketingbudget neemt. Bij ons kost het laten ontwikkelen van een nieuwe website minimaal €1180,-. We kunnen natuurlijk niet bij jou in de portemonnee kijken, maar wij kwalificeren dit als betaalbaar. Zeker als je kijkt was je ervoor terugkrijgt. Naast een ontwerp leveren wij meer, veel meer:

Stel je vraag aan ons!

Heb je een vraag voor ons of wil je gewoon even sparren over jouw website? Vul dan het contactformulier in, gebruik de chat of bel ons op via 0657578578.

Veelgestelde vragen

Dit verschilt op basis van de wensen. Voor een betaalbare website kunnen wij zelfs al in 2 weken klaar zijn voor lancering. Als een website geheel op maat wordt gemaakt verloopt dit in samenspraak. We doen er in ieder geval alles aan om jouw nieuwe website te lanceren!

Jazeker! Sterker nog, dit is standaard. Een goed presterende website vraagt om buitengewoon goed presterende hosting. Daarom regelen wij dit allemaal voor je.

Dat is natuurlijk wel de bedoeling! Er zijn een hoop factoren die een rol spelen op jouw posities in de zoekmachines waardoor garanties niet gegeven kunnen worden. Om jouw website maximaal te laten presteren implementeren wij on-page zoekmachine optimalisatie op basis van een zoekwoordenonderzoek. Op die manier wordt de website zodanig ingericht dat er een sterke fundering gelegd wordt.

Is er meer nodig om hoog in Google te komen? Dan kunnen wij linkbuilding toepassen om een extra boost te geven.

Absoluut! En dit is ook nog eens geheel kosteloos. Als je ons nodig hebt, dan staan wij voor je klaar. Wij bieden alle tools zodat jij zelf in staat bent om zelfstandig de website te beheren. 

Daarnaast blijven wij hoe dan ook pro-actief betrokken bij het verbeteren van de website. Alles voor meer resultaat!