WordPress website laten maken als blauwdruk voor online succes

Een WordPress website die niet alleen mooi ontworpen is, maar óók zichtbaar is in de zoekmachines.

Een WordPress website waarbij online presteren centraal staat.

Wij bouwen jouw WordPress website en maken deze vindbaar met een online stragie

Wil jij een WordPress website laten maken die er écht uitspringt? Onze grafisch ontwerpers staan te popelen om samen met jou een uniek design te realiseren waar jij en jouw bezoekers enthousiast van worden. 

Er zijn verschillende redenen om een nieuwe website te laten maken. De huidige website is traag, het design is verouderd of het bedrijf gaat een nieuwe richting op. Misschien is het geen match met de huidige webbouwer? Wat de reden ook is, het is belangrijk dat je de juiste keuze maakt voor een nieuwe WordPress website developer.

Wij zijn gepassioneerd in het helpen van ambitieuze ondernemers bij het opbouwen van hun online aanwezigheid. Daarom ontwerpen wij in het oog springende WordPress websites en webshops die kunnen converteren (lees: bezoekers omzet in leads en klanten). Wij geloven namelijk niet dat een website een visitekaartje is. Stiekem gruwelen wij ervan als onze concullega’s een website nog als visitekaartje betitelen. Wij geloven dat jouw website een marketingmiddel is die 24/7 voor jouw bedrijf moet werken en omzet moet genereren voor jouw bedrijf.

Wanneer wij een website bouwen voor onze klanten denken we niet alleen aan design, maar evenzoveel aan de zoektermen die mensen gebruiken die passen bij jouw dienstverlening. Potentiële klanten moeten je uiteindelijk wel kunnen vinden. Wanneer jij een WordPress website laat maken dan maken wij deze snel, veilig en SEO-vriendelijk, maar ook intuïtief en gemakkelijk te onderhouden.

Waarom een WordPress website laten maken door Duidelijk Online

100% maatwerk
Enterprise webhosting
Onderhoud door specialisten
Vindbaar in Google
Inclusief online strategie plan
7 dagen per week support
Jij wilt Duidelijk Online zijn!

Bekijk onze pakketten

'Duidelijk Online' Pakket

Professionele website op maat gemaakt
vanaf
€1600,-
Design op maat
Professioneel en strak design
1 - 10 pagina's gevuld
Makkelijk zelf te beheren
Geoptimaliseerd voor Google
Zoekwoordenonderzoek
Basis online strategie plan
3 maanden positie monitoring
Binnen 6 weken online
Offerte aanvragen

Premium Pakket

Professionele website op maat gemaakt
vanaf
€3000,-
Premium design op maat
"Stand out from the croud"
Onbeperkt aantal pagina's
Uitgebreide gebruikerstraining
Geoptimaliseerd voor Google
Uitgebreid Zoekwoordenonderzoek
Uitgebreid online strategie plan
6 maanden positie monitoring
In 6 tot 8 weken online
Offerte aanvragen

Maatwerk aanvraag

Maatwerk voor websites waar uitgebreide koppelingen, maatwerk functionaliteiten of optimalisaties voor nodig zijn
Is er meer nodig dan design alleen? Wij helpen je graag met:
Maatwerk functionaliteiten
API koppelingen
Website (snelheid) optimalisatie
Klantportalen & login
Checkouts
Content creatie
Boekingssystemen
Cronjons
En nog veel meer!
WordPress Maatwerk

Elke website die wij voor onze klanten bouwen onderhouden wij na de livegang én plaatsen wij op onze razendsnelle servers (met laadtijden tussen de 1 – 2 seconden). Kom meer te weten over de voordelen van website onderhoud én de WordPress hosting die wij onze klanten bieden.

Enkele cases...

Super duidelijk op een rijtje gezet

Alles wat jij moet weten over een WordPress website laten maken en onze werkwijze

Wij vinden het hartstikke leuk dat je ons overweegt voor de bouw van jouw splinternieuwe WordPress website. We kunnen heel goed begrijpen dat je vooraf al graag meer over ons wilt weten. Daarom hebben wij onze visie, werkwijze en voordelen netjes op een rijtje gezet. Zo leer je ons toch al beetje kennen?

 • 1. Voor wie bouwen wij?
 • 2. Een samenwerking opstarten. Hoe gaat dat?
 • 3. Doelstellingen formuleren
 • 4. Onderzoek, analyse en strategie
 • 5. Van idee tot ontwerp: jouw website in beeld
 • 6. Development
 • 7. Testen en livegang
 • 8. Extreem snelle laadtijden dankzij premium hosting
 • 9. Onderhoud, support en monitoring
 • 10. Wat kost een WordPress website laten maken?
 • 11. Is er nog meer mogelijk?

Voor wie ontwikkelen wij websites?

Wij bouwen websites voor het MKB. Voor ambitieuze ondernemers die hun website niet alleen zien als een visitekaartje, maar als hun 24/7 marketingmachine. Onze klanten begrijpen dat een website meer is als een visitekaartje. Het is een medewerker die 24/7 klaarstaat om potentiële klanten te informeren, te overtuigen en om verkopen realiseren.

Een samenwerking opstarten. Hoe gaat dat?

Jij wilt een WordPress website laten bouwen. Hoe ziet het traject er dan uit? En wat zijn de kosten? Om dit te kunnen bepalen nemen we tijdens een (online) meeting jouw wensen en eisen door. Gaat het enkel om een nieuw en fris design, of zijn er ook specifieke functionaliteiten benodigd die WordPress maatwerk vereisen? Zodra we met elkaar duidelijk hebben omschreven wat er moet gebeuren zullen wij een offerte opstellen.

Bij Duidelijk Online vinden wij transparantie belangrijk en daarom geven wij met onze pakketten al vooraf inzicht in de mogelijke kosten voor het laten maken van een WordPress website. Voor veel van onze klanten gelden de prijzen zoals ze hierboven worden gepresenteerd. Hiermee geven we vooraf al een inkijkje in wat je mag verwachten van ons wanneer we een samenwerking met elkaar aangaan. Wel zo prettig.

Doelstellingen formuleren

Tijdens onze eerste kennismaking en eventuele aanvullende meetings zal het ook gaan om het formuleren van de doelstellingen. Wat wil je bereiken met de website? Uiteindelijk wil je dat de website resultaat oplevert, maar dan is het wel van belang dat je vooraf bepaald wat de website precies moet gaan doen.

Bij het gros van de bedrijven is ‘contact opnemen’ de voornaamste doelstelling. Ook dit kan op vele manieren. Wil je liever dat de bezoeker per WhatsApp contact opneemt? Per mail of per telefoon? Of wil je dat ze een contactformulier invullen, en hoe moet deze eruit komen te zien? Daarnaast is een verkoop realiseren, een nieuwsbrief inschrijving of een download ook een veelvoorkomend doel.

Samen bespreken wij wat je wilt bereiken met de website zodat we deze input mee kunnen nemen tijdens de ontwerpfase van de website. Door bijvoorbeeld de contactmogelijkheden op de juiste plaats binnen het ontwerp te plaatsen nemen we drempels weg en maken we het de bezoeker makkelijker om contact op te nemen.

Onderzoek, analyse en strategie

Als full service internetbureau richten wij ons niet enkel op de bouw van de website alleen. Het gaat om het totaalplaatje. Voordat we de website gaan ontwerpen willen we eerst weten waar de online kansen liggen. Onderaan de streep willen een result-driven design neerleggen. Om dat te realiseren willen we, voor aanvang van de designfase, al kunnen bepalen hoe de menu structuur zal zijn, welke call-to-actions waar komen te staan, etc.

We willen daarom zoveel mogelijk leren over jouw bedrijf. Wie is de doelgroep, wat zijn de huidige website statistieken en wie zijn de concurrenten? Aan de hand van deze input gaan wij onderzoeken waar jullie online kansen. Al deze informatie verwerken wij in het design van de nieuwe te maken WordPress website. Dit levert niet alleen een professionele website op, maar óók de strategie waarmee we de fundering leggen voor een goede vindbaarheid.

Van idee tot ontwerp: jouw website in beeld

Zodra we de online strategie hebben bepaald kunnen we door naar het daadwerkelijk ontwerpen van de website. Onze grafisch vormgevers gaan aan de slag met alle wensen van jou als klant en de aanvullende informatie van onze teamleden. Onze ervaren designers weten heel goed hoe ze een aansprekend ontwerp kunnen maken om iedere bezoeker blij te maken. Dankzij input van onze developers zal er tijdens het maken van het ontwerp rekening worden gehouden met de laatste standaarden en richtlijnen. Door de kennis vanuit verschillende expertises en invalshoeken te combineren wordt er een gebruiksvriendelijke website ontworpen.

Het is ook mogelijk om vooraf de complete website te ontwerpen zodat je van A tot Z weet wat je kan verwachten. Elke pagina zullen wij vooraf ontwerpen en daarnaast zullen we ook de mobiele versies aanleveren. Dit geeft jou de mogelijkheid om feedback te geven op de ontwerpen van elke pagina en elk apparaat. Zodra alle feedback is verwerkt zullen we onze developers aan het werk zetten tijdens de development fase.

Development

De designfase is achter de rug! Jij wordt enthousiast van alle ontwerpen en hebt groen licht gegeven om de WordPress website te laten maken door onze webdevelopers. Er zal een testomgeving worden opgezet waarin de complete development fase gevolgd kan worden. Met slimme en schone code wordt een schaalbare en onderhoudsvriendelijke website gebouwd waar je trots op kunt zijn. Een website waarmee je niet alleen professioneel oogt, maar ook duidelijk online mee bent voor de nieuwe bezoekers. Zodra alles is afgebouwd en getest gaan we over naar de lancering van de website. Ook heel fijn: nadat de techniek staat, bieden we jou een WordPress training aan zodat je zelf alles kunt aanpassen. Zo houd jij de controle en zorgen wij dat jouw website blijft shinen!

Testen en livegang

Zodra de complete website klaarstaat voor lancering doen we eerste nog een laatste kwaliteitscontrole. Om kwaliteit werk te kunnen blijven leveren is het goed om jezelf ook te controleren. We gebruiken Google PageSpeed Insights en GTMetrix om te controleren of de website aan alle technische eisen voldoet. Als er nog aanpassingen nodig zijn zullen we deze doorvoeren en de test opnieuw uitvoeren.

Alles technisch op orde? Dan maken inventariseren we alle url’s van de huidige (lees: oude) website en stellen we redirects in waar nodig. Er wordt een backup gemaakt van de oude website. Als laatste migreren we de nieuwe website van de testomgeving naar de live locatie.

Extreem snelle laadtijden dankzij premium hosting

De nieuwe website wordt op onze serveromgeving geplaatst voor superieure laadtijden. Met onze WordPress hosting maken wij premium webhosting beschikbaar tegen scherpe tarieven. De hosting vormt een enorm belangrijke factor bij het bewaken van snelle laadtijden. Als de hardware waarop de website wordt geplaatst niet optimaal is kunnen snelle laadtijden ook niet worden gegarandeerd. Exact om deze reden adviseren wij met klem de website onder te brengen bij Duidelijk Online.

Onderhoud, support en monitoring

Op het moment van opleveren is de website technisch optimaal. Om dit zo te houden zodat de website snel en veilig blijft voeren wij maandelijks software updates uit voor het website onderhoud. Regelmatige back-ups en beveiliging zitten hierbij inbegrepen.

Naast het periodieke onderhoud dat wij verzorgen zijn we vanzelfsprekend altijd bereikbaar voor vragen en bieden we support 7 dagen per week. We geven jou alle tools om de website zelf te kunnen beheren dankzij een WordPress training en custom video’s met uitleg. Zo sta je er nooit alleen voor.

Als extra monitoren wij de posities binnen Google 3 tot 6 maanden na oplevering van de websites. Wij delen de voortgang via rapportages die je per mail van ons ontvangt. Zo weet jij exact waar je staat met je website en kunnen we, indien jij dat zou willen, verder blijven werken aan een betere vindbaarheid van de website.

 

Een WordPress website laten maken door Duidelijk Online: alle voordelen op een rij

Een WordPress website laten maken kan door diverse partijen. De keuze is enorm waardoor je wellicht de bomen door het bos niet ziet. Ook wij geven op deze pagina een karrevracht aan informatie. Zo willen we jou al een beetje kennis laten maken met het webbureau dat Duidelijk Online is. Om het overzichtelijk te maken hebben wij onze voordelen puntsgewijs op een rij gezet.

 • Razendsnel
 • Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk
 • Responsief / Mobile first
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Vindbaarheid plan
 • Gevonden in Google
 • Professioneel website onderhoud
 • Draait op enterprise cloud hosting
 • Makkelijk zelf te beheren
 • Training en video’s op maat
 • 7 dagen per week support

Wat kost een WordPress website laten maken?

Wanneer je een nieuwe website wilt laten bouwen is budget de meest belangrijke factor bij de keuze voor een webbureau. Een betaalbare website die kwalitatief goed in elkaar steekt en past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Dat is eigenlijk altijd het startpunt voor veel van onze klanten. Net als het inhuren van een website bouwer, lopen ook de kosten voor het laten bouwen van een website erg uiteen.

Bovenaan deze pagina zie je onze pakketten terug met bijpassende prijzen. De uiteindelijke kosten van een website hangen af van:

 • Uit hoeveel pagina’s zal de website bestaan?
 • Zijn alle teksten aanwezig of moeten deze nog geschreven worden door een SEO tekstschrijver?
 • Zijn er specifieke functies nodig?
 • Wil je een meertalige website?
 • De complexiteit of gewenste kwaliteit van het website ontwerp
 • Zijn er integraties en koppelingen met andere externe systemen nodig?
 • Etc.

Bedenk van te voren goed wat voor jullie nieuw te bouwen website van belang is. Kijk naar concurrenten en bewaar websites die je aanspreken of de functies bevatten die gewenst zijn. Al deze informatie helpt ons om een gerichte offerte uit te kunnen brengen.

Is er nog meer mogelijk?

Wij bieden een groot scala aan online marketing diensten waarmee we onze klanten verder helpen op hun weg naar online succes. Heb jij een bestaande website? Of is deze zojuist gelanceerd? Dan kunnen we je helpen met het verbeteren van de huidige posities in Google. Denk hierbij aan linkbuilding uitbesteden of aanvullende stappen nemen met zoekmachine optimalisatie. Liever online resultaat op de korte termijn bevorderen? Dan kan je overgaan op Google adverteren uitbesteden om de Google Ads en Google Shopping campagnes op te zetten of juist te optimaliseren. En vergeet ook vooral de mogelijkheden van Social Media niet!

Naast online kunnen we ook offline werkzaamheden verzorgen. Zoals het ontwerpen van flyers en brochures. In veel gevallen kiezen onze klanten er ook voor om door ons een logo te laten maken of een complete branding op te stellen. Kortom, er is veel mogelijk en wij bieden de mogelijkheid om een aanspreekpunt te vormen voor al jouw (online) ambities!