Website onderhoud volledig geregeld van A tot Z

Wij verzorgen de beveiliging, updates en optimalisaties zodat jouw website optimaal presteert.

Website onderhoud door professionals

Professioneel website onderhoud is onmisbaar

Ben jij op zoek naar een ervaren bureau dat jou website veilig en up-to-date houdt? Het bijhouden van een website neemt maandelijks veel tijd in beslag. Het is ongelofelijk belangrijk dat dit bijgehouden wordt en correct uitgevoerd wordt. De online wereld veranderd waanzinnig snel en dit neemt ook gevaren met zich mee. Precies om deze reden is website onderhoud onmisbaar voor elk bedrijf. Wees verzekerd van een snelle, veilige en optimaal presterende site. Zo ben je ten allen tijde bereikbaar voor bezoekers en klanten.

Niks doen is simpelweg geen optie. Plugins zullen verouderen en kunnen op den ‘stuk’ gaan. Een verouderd thema kan conflicten veroorzaken Voorkom problemen waardoor jouw website niet langer goed functioneert, of nog erger: helemaal niet meer te bereiken is. Loop geen klanten mis en laat ons het website onderhoud uit handen nemen. Zijn er toch problemen? Dan lossen wij dit vanzelfsprekend voor je op.

Bekijk onze pakketten

Waarom kiezen voor WordPress website onderhoud van Duidelijk Online

100% maatwerk
Enterprise webhosting
Onderhoud door specialisten
Vindbaar in Google
Inclusief online strategie plan
7 dagen per week support
Jij wilt Duidelijk Online zijn. Altijd!

Kies een WordPress onderhoudpakket

Onderhoud Basis

Voor kleine website en kleine webshops
per maand:
€20,-
Maandelijkse updates
Maandelijkse back-ups
Sublieme beveilging
Snellere website
Bugs worden opgelost
7 dagen per week support

Onderhoud Plus

Voor grote websites en medium webshops
per maand:
€40,-
Alles uit het Basis pakket
Wekelijkse updates
Wekelijkse back-ups
Staging site
Snelheidsoptimalisatie
Rapportage

Onderhoud Premium

Voor grote webshops
vanaf prijs per maand:
€85,-
Alles uit het basis en plus pakket
Dagelijkse back-ups
2 keer per week updates
Health check
Uptime monitoring
Maatwerk mogelijk

Elke website die wij onderhouden plaatsen wij op onze razendsnelle servers voor optimale performance en beveiliging. Alleen dan kunnen wij elk aspect van de website beheren en professioneel onderhoud uitvoeren.

Bekijk WordPress hosting
Super duidelijk op een rijtje gezet

Alles wat jij moet weten over website onderhoud

Het belang van website onderhoud staat buiten kijf. Maar wat doen wij precies en waarom is dit nodig? Wij leggen jou uit waarom website onderhoud inmisbaar is voor jouw bedrijf en welke taken voor jou uit handen worden genomen.

 • 1. Wat wordt er precies gedaan?
 • 2. Waarom het WordPress website onderhoud uitbesteden?
 • 3. WordPress core updaten
 • 4. Plugins en thema updaten
 • 5. Back-up beheer
 • 6. Beveiliging en (uptime) monitoring
 • 7. Staging website voor gecontroleerde updates
 • 8. Website onderhoud kosten

Wat wordt er precies gedaan?

Laten we bij het begin beginnen door op te sommen wat voor taken er worden uitgevoerd bij website onderhoud Wanneer wij het onderhoud van jouw WordPress website uit handen nemen dan zorgen wij voor plugin en thema updates, dat de website beveiligd wordt én dat er back-ups worden gemaakt. Wij kunnen het WordPress onderhoud van de website verzorgen vanaf €20,- per maand. Wij volgen hier een vaste methodiek voor zodat er geen storingen of andere onnodige problemen voor vervelende gevolgen kunnen zorgen. Voor ieder pakket geldt dat wij het volgende voor je uitvoeren:

 • WordPress core updaten
 • Updates van plugins;
 • Updates van thema’s;
 • Back-ups van de website;
 • Beveiliging van de website;
 • 7 dagen per week support voor al jouw vragen.

Waarom het WordPress website onderhoud uitbesteden?

We hebben in de praktijk maar al te vaak gezien. Websites die sporadisch of zelfs niet worden onderhouden. Met als gevolg een buggy website, storingen of zelfs een gehackte website. De oorzaken die wij vaak zien voor slecht website onderhoud zijn geen tijd hebben, het belang er niet van inzien en zelfs het ontbreken van de kennis dat het noodzakelijk is om de website te laten functioneren. De uitkomst is dat het oplossen van al deze problemen veel geld en tijd kosten. Bovendien loop je in de tussentijd klanten mis en maak je slechte reclame voor je bedrijf.

WordPress core updaten

Bij full service internetbureau Duidelijk Online maken we WordPress core updates snel en gemakkelijk voor je. Veiligheid staat bij ons voorop, dus we zorgen ervoor dat alles up-to-date is. Wij voeren deze updates volledig op de achtergrond uit zodat jij er als klant niks van hoeft te merken. Dat is de kracht van goed WordPress onderhoud. Laat ons je website onderhouden, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Plugins en thema updaten

Wanneer je een WordPress website laat maken dan heeft deze een thema en diverse plugins nodig. Beide zijn nodig om het design en de functionaliteiten op de website te realiseren. Om ervoor te zorgen dat je website er goed uit blijft zien en blijft werken als een zonnetje, moeten de plugins en het thema af en toe worden bijgewerkt. het updaten van het thema en de geïnstalleerde plugins valt binnen onze onderhoudpakketten. 

Back-up beheer

Het belang van goed back-up beheer valt niet te onderschatten. Wij hoeven je natuurlijk niet uit te leggen dat het instellen van een back-up systeem een vitaal onderdeel is van website onderhoud. Ondanks het frequente onderhoud dat door ons wordt uitgevoerd wil je extra zekerheid inbouwen. Er kan namelijk altijd iets misgaan. Mocht er nood aan de man zijn dan kunnen wij zeer snel een back-up terugzetten zodat de website weer up and running is.

Beveiliging en (uptime) monitoring

Als je website niet meer bereikbaar is, kan dat verschillende redenen hebben. Maar met onze WordPress onderhoudsservice hoef je je daar geen zorgen over te maken. We monitoren je site 24/7 en grijpen meteen in als er iets misgaat.

Een website wordt continu aangevallen. Om te voorkomen dat er problemen ontstaan vanwege bijvoorbeeld een hack installeren wij extra beveiliging in de website. Daarnaast wordt de website elk uur van elke dag gemonitord. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de status van de website en eventuele bedreiging. Wij zorgen goed voor je website én voor de informatie van je klanten. Daar kun je op vertrouwen.

Staging website voor gecontroleerde updates

Wanneer je een middelgrote website of webshop hebt, dan wil je niet dat de website er tijdelijk even uit komt te liggen vanwege een foutieve update. Zeker wanneer het om jouw webshop gaat is dit op zijn zachtst gezegd onwenselijk. Bezoekers kunnen niet langer hun bestellingen afronden en dat kost direct omzet.

Om dit te voorkomen zetten wij een staging website op, een externe locatie waar een kopie van jouw website op komt te staan, waar alle updates eerst worden uitgevoerd. Wij controleren of de werking van de website nog optimaal is alvorens we de updates ook op de live locatie doorvoeren. Zo ben je er zeker van dat er geen problemen vanwege updates ontstaan. Deze werkwijze biedt extra controle en zekerheid.

Wij adviseren altijd een staging site op te zetten wanneer wij het website onderhoud verzorgen voor WooCommerce webshops, middelgrote websites én voor website waar WordPress maatwerk is toegepast, zoals het ontwikkelen van een maatwerk functionaliteit.

Website onderhoud kosten

De kosten voor website onderhoud hangen mede af van de complexiteit van de website zelf. De WordPress onderhoud kosten hangen af van de hoeveelheid plugins die er zijn geïnstalleerd, hoeveel verkeer er op de website is, of het om een webshop gaat, of er maatwerk functies zijn geïmplementeerd en ga zo maar door. Bij het bepalen van de website onderhoud kosten wordt er dus eerst gekeken naar hoe de website in elkaar steekt. Op basis daarvan geven wij een advies over het te nemen WordPress onderhoudspakket.

Bij Duidelijk Online willen we graag vooraf aan kunnen geven wat de website onderhoud kosten per maand zijn. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je een WordPress onderhoudscontract aan zou gaan met ons. We hebben 3 pakketten samengesteld, waarvan het Basis en Plus pakket geschikt is voor het leeuwendeel van onze klanten. Heb jij een grotere website? Dan kijken we naar een geschikt pakket op maat voor jouw website onderhoud. Wij kunnen jouw website in ieder geval al onderhouden vanaf €20,- per maand.

Loop geen klanten mis en laat ons het website onderhoud uit handen nemen. Zo ben je er zeker van dat jouw website altijd up-to-date is, beveiligd wordt én altijd duidelijk online in beeld komt bij jouw bezoekers!