WordPress webshop laten maken met woocommerce

Een webshop die gevonden wordt en verkoopt. Speciaal voor jou ontworpen en ontwikkeld.

Is het tijd om meer te verkopen?

Van ontwerp tot realisatie en SEO. Aan alles is gedacht bij jouw wordpress webshop.

Jij wilt online verkopen en daarom wil je een WordPress webshop laten maken. Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Maat wat nu? De reden dat je bij ons op de website bent gekomen is omdat je op zoek bent naar een WordPress webshop internetbureau die van de hoed en de rand weet. Het idee van een webshop omvat namelijk niet wat er allemaal nodig is. Wij merken dan ook dat veel klanten vooral weten dat ze willen gaan verkopen. Wat hier allemaal bij komt kijken is vervolgens nog een grijs gebied. Geen zorgen! Wij bouwen al 10+ jaar aan het uitbreiden van bestaande webshops en de ontwikkeling van compleet nieuwe. Ieder met zijn eigen unieke functionaliteiten en uitstraling. Wat ze allemaal wel gemeen hebben is dat wij iedere webshop in WordPress bouwen.

Waarom vraag jij je misschien af? De reden is heel simpel. Wij zijn echte WordPress specialisten. Je kunt bij ons inmiddels al meer dan 10 jaar een WordPress website laten maken. Wij werken praktisch sinds het begin van ons bedrijf enkel en alleen met dit content management systeem (CMS). Wij zijn bekend met alle valkuilen en hebben enorm veel vakkennis als het gaat om het integreren van maatwerk oplossingen binnen een Wordpress webshop. Wij gebruiken WooCommerce om de webshop functionaliteit neer te zetten en werken vandaar verder aan het uitbouwen van de shop. Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid staan bovenaan in het prioriteitenlijstje. Zo weet de bezoeker snel zijn weg te vinden naar het klantenbestand van jouw WordPress webshop. Dát is wat wij willen bereiken binnen een samenwerking met jou.

Waarom kiezen voor een WordPress webshop van Duidelijk Online

100% maatwerk
Enterprise webhosting
Onderhoud door specialisten
Vindbaar in Google
Inclusief online strategie plan
7 dagen per week support
Jij wilt Duidelijk Online zijn!

Bekijk onze pakketten

'Duidelijk Online' Pakket

Professionele webshop op maat gemaakt
vanaf
€2500,-
Design op maat
Professioneel en strak design
1 - 10 pagina's gevuld
Makkelijk zelf te beheren
Geoptimaliseerd voor Google
Zoekwoordenonderzoek
Basis online strategie plan
3 maanden positie monitoring
Binnen 6 weken online
Offerte aanvragen

Premium Pakket

Professionele webshop op maat gemaakt
vanaf
€5000,-
Premium design op maat
"Stand out from the croud"
Onbeperkt aantal pagina's
Uitgebreide gebruikerstraining
Geoptimaliseerd voor Google
Uitgebreid Zoekwoordenonderzoek
Uitgebreid online strategie plan
6 maanden positie monitoring
In 6 tot 8 weken online
Offerte aanvragen

Maatwerk aanvraag

Maatwerk voor websites waar uitgebreide koppelingen, maatwerk functionaliteiten of optimalisaties voor nodig zijn
Is er meer nodig dan design alleen? Wij helpen je graag met:
Maatwerk functionaliteiten
API koppelingen
Website (snelheid) optimalisatie
Klantportalen & login
Checkouts
Content creatie
Boekingssystemen
Cronjons
En nog veel meer!
WordPress Maatwerk

Elke WordPress webshop die wij voor onze klanten bouwen onderhouden wij na de livegang én plaatsen wij op onze razendsnelle servers (met laadtijden tussen de 1 – 2 seconden). Kom meer te weten over de voordelen van website onderhoud én de WordPress hosting die wij onze klanten bieden.

Enkele cases...

Super duidelijk op een rijtje gezet

Alles wat jij moet weten over een WordPress webshop en hoe wij te werk gaan

De keuze is gemaakt: die nieuwe webshop moet er komen. De belangrijkste knoop is doorgehakt. Nu is er nog een grote beslissing om te maken. Welk internetbureau ga je inschakelen om je bij de hand te nemen en alles tot in de puntjes te laten verzorgen? Om dat te kunnen bepalen heb je informatie nodig om de keuze op te kunnen baseren. En dat is nou precies waarin wij jou gaan voorzien. Wij vertellen je graag meer over de belangrijke aspecten van een webshop en bundelen dit aan onze visie en werkwijze.

 • 1. Voor wie bouwen wij?
 • 2. Wat kan jij verwachten?
 • 3. 7 redenen voor WooCommerce webshop van Duidelijk Online
 • 4. Waarom onze WordPress webshops zo goed zijn
 • 5. Onze werkwijze
 • 6. Kosten WordPress webshop laten maken
 • 7. Is er nog meer mogelijk?

Voor wie ontwikkelen wij WooCommerce webshops?

Onze dienstverlening richt zich op ambitieuze ondernemers. Zij die begrijpen dat een design alleen niet voldoende is om te slagen. Waar het begrip aanwezig is van het nu van goede SEO. Onze klanten begrijpen dat het online resultaat van een webshop afhangt van hard werken en een gestructureerde aanpak op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wij heten niet voor niks Duidelijk Online. Ons doel is om een onderscheidende en toffe webshop te bouwen én deze ook in beeld te brengen bij potentiële klanten. Ben jij zo’n ondernemer? Dan is het hoog tijd om een keer kennis te maken!

Wat kan jij verwachten?

Wanneer je investeert in een webshop dan zoek je een webbureau die ook écht ervaring heeft. Jij wilt knallen met de webshop en daar is een partner voor nodig die niet alleen kennis heeft van design, maar óók knowhow heeft van online vindbaarheid/zoekmachine optimalisatie/SEO. In Duidelijk Online vind jij een digital agency die al het zware tilwerk uit handen neemt. Met 200% inzet werken wij aan behalen van het best mogelijke resultaat. Volledig afgestemd op jouw wensen en eisen.

Het brede aanbod van onze online marketing diensten zorgt ervoor dat er vanuit verschillende invalshoeken naar een project wordt gekeken. Wij combineren diverse disciplines als User Experience (UX), SEO en development in elk WordPress webshop project. Dit levert jou veel voordelen op. Als we enkel inzoomen op de ontwikkeling van een webshop en de daaraan verbonden klantenservice (ook niet onbelangrijk!), dan kan je bij elk project het volgende verwachten:

 • Een luisterend oor: jouw wensen staan altijd centraal!
 • Transparante werkwijze
 • Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop
 • Responsief / Mobile first ontwerp
 • Zoekwoordenonderzoek om kansen in kaart te brengen
 • Vindbaarheid plan zodat we weten hoe we de site in beeld gaan brengen bij jouw klanten
 • Professioneel website onderhoud
 • Een shop die draait op enterprise cloud hosting
 • Makkelijk zelf te beheren
 • Training en video’s op maat
 • 7 dagen per week support

7 redenen om jouw WooCommerce webshop te laten maken door Duidelijk Online

Met een webshop kan je veel nieuwe potentiële klanten bereiken om jouw producten onder de aandacht te brengen. Je bent 24/7 “open” en kunt dus de hele dag verkopen genereren. Alleen maar goed nieuws dus! Waarom zou je de ontwikkeling van jouw fonkelnieuwe WooCommerce webshop aan Duidelijk Online uitbesteden? We kunnen overdrijven met enorm veel argumenten – voor het overzicht hebben we het op 7 redenen gehouden:

 • Wij hebben 10+ jaar ervaring met WooCommerce.
 • Jouw WooCommerce webshop wordt gebouwd door échte WordPress specialisten.
 • Van ontwerp tot het verbeteren van de online vindbaarheid. Wij regelen het voor je!
 • Geoptimaliseerd voor Google.
 • Wij leren jou de webshop zelf te onderhouden.
 • Alles is 100% van jou.
 • Wij staan 7 dagen per week voor je klaar.

Waarom onze WordPress webshops zo goed zijn

Een van onze voordelen voor onze klanten is dat wij een full service internetbureau zijn. Dit betekend dat wij in-house meerdere vakmensen hebben die werken aan jouw project. Jouw online winkel wordt gebouwd binnen een samenwerking van een grafisch ontwerper, een SEO specialist en een developer.

Er is dus geen sprake van een template of thema. Onze grafisch ontwikkelaar ontwerpt de webshop en neemt de adviezen van de developer en SEO specialist er in op. Dit levert een resultaat op waarbij toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van hoge kwaliteit zijn. 100% op maat en 100% op basis van jouw wensen.

Wij lopen een stuk harder voor onze klanten dan veel van onze concullega’s. Wij durven dit te bewerken omdat wij niet alleen werken aan het design van de site. Wij denken vooruit en willen met jou hetzelfde doel bereiken: een winstgevende webshop. Om dit voor elkaar te krijgen onderzoeken wij online kansen met een zoekwoordenonderzoek en implementeren wij on-page zoekmachine optimalisatie. Wij doen er alles aan om een solide basis voor een goede vindbaarheid te leggen. Kortom:

 • Ontworpen door een grafisch specialist.
 • Geen templates: altijd een website op maat.
 • Gebruiksvriendelijke websites.
 • Toepassing van onze Duidelijk Online formule.
 • Wij zetten het stapje extra voor onze klanten: we ontwerpen de website, onderzoeken online kansen, ontwikkelen de website, passen onpage SEO toe én leggen de basis voor een goede vindbaarheid in Google.

Onze werkwijze

Wij zullen met enorm veel enthousiasme aan de slag gaan met het ontwikkelen van jouw webshop gebouwd in WordPress. Voordat we dit kunnen doen is het nodig dat wij jouw bedrijf goed leren kennen. Wij willen de doelstellingen weten, de wensen die we centraal mogen stellen en of er voorbeelden van designs zijn.

Zodra wij de input gereed hebben gaat onze grafisch ontwerper aan de slag om alle wensen om te zetten in een uniek en aansprekend ontwerp. Als alles is goedgekeurd gaan de webdevelopers aan de slag om het ontwerp te vertalen naar een werkende website. Tussentijds wordt er een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd om de online kansen bloot te leggen. Tijdens de ontwikkeling worden deze bevindingen meegenomen en geïmplementeerd. Uiteraard delen we dit plan met jou als klant. Als de strategie aangepast moet worden doen we dit in samenspraak. Vervolgens geven we een training zodat je het website beheer volledig in de vingers krijgt. Na livegang nemen we natuurlijk geen afscheid en blijven betrokken door de posities te monitoren. Vanzelfsprekend blijven we ook support leveren vanuit onze klantenservice zodat je er nooit alleen voor staat.

Kosten WordPress webshop laten maken

Wanneer je een nieuwe WordPress webshop wilt laten bouwen is budget de een van de meest belangrijke factoren. Een betaalbare website die kwalitatief goed in elkaar steekt en past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Dat is eigenlijk altijd het startpunt voor veel van onze klanten. Net als het inhuren van een website bouwer, lopen ook de kosten voor het laten bouwen van een WooCommerce webshop erg uiteen.

Bovenaan deze pagina zie je onze pakketten terug met bijpassende prijzen. De uiteindelijke kosten hangen af van:

 • Hoe groot moet de webshop worden?
 • Zijn alle teksten aanwezig of moeten deze nog geschreven worden door een SEO tekstschrijver?
 • Zijn er specifieke functies nodig?
 • Wil je een meertalige webshop?
 • De complexiteit of gewenste kwaliteit van het website ontwerp
 • Zijn er integraties en koppelingen met andere externe systemen nodig?
 • Etc.

Bedenk van te voren goed wat voor jullie nieuw te bouwen shop van belang is. Kijk naar concurrenten en bewaar voorbeelden die je aanspreken of de functies bevatten die gewenst zijn. Al deze informatie helpt ons om een gerichte offerte uit te kunnen brengen.

Is er nog meer mogelijk?

Wij doen alles op het gebied van webdevelopment en wat daaraan verbonden is. Heb jij een bestaande website? Of is deze zojuist gelanceerd? Dan kunnen we je helpen met het verbeteren van de huidige posities in Google. Denk hierbij aan linkbuilding uitbesteden of aanvullende stappen nemen met zoekmachine optimalisatie. Liever online resultaat op de korte termijn bevorderen? Dan kan je overgaan op Google adverteren uitbesteden om de Google Ads en Google Shopping campagnes op te zetten of juist te optimaliseren. En vergeet ook vooral de mogelijkheden van Social Media niet!

Naast online kunnen we ook offline werkzaamheden verzorgen. Zoals het ontwerpen van flyers en brochures. In veel gevallen kiezen onze klanten er ook voor om door ons een logo te laten maken of een complete branding op te stellen. Kortom, er is veel mogelijk en wij bieden de mogelijkheid om een aanspreekpunt te vormen voor al jouw (online) ambities!