Website op maat gewenst? Het Op Maat Online pakket plaatst jouw wensen en eisen centraal voor een geweldig resultaat.

Zie jij het al helemaal voor je? Je weet precies wat je wilt en hoe de website to-be eruit moet komen te zien. Nu nog een internet bureau vinden die jouw visie omzet in realiteit. Wij assisteren hier graag in. Een website op maat is bij ons ook écht op maat. Wij werken vanaf een blanco scherm en bouwen de website modulair op waarbij input van de klant het uitgangspunt is.

Een website op maat met met focus op resultaat

Samen zullen we goed doorspreken wat de wensen, eisen en functionaliteit opgenomen moeten worden in het design van jouw website op maat. Elk detail is voor ons belangrijk. Wij ontwikkelen jouw website met liefde en de grote glimlach op jouw gezicht bij het zien van de nieuwe website - jouw nieuwe website (!) - geeft ons ongelofelijk veel energie.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Wij willen dat je niet alleen blij wordt van het design, maar ook merkt dat jouw webadres resultaat met zich meebrengt. Daarom voeren wij een grondig zoekwoorden onderzoek uit én zetten wij onze kennis om de on page seo maximaal op orde te brengen. Naast de input voor design is een andere belangrijke de doelgroep die we willen bereiken. Dit zal ten aller tijden mee worden genomen in het ontwerp. Twee vliegen in één klap.

Waarom kiezen voor Duidelijk Online
Website bouwer met focus op SEO

Jouw website laad snel. Heel snel...

Misschien niet het eerste waar men aan denkt, maar dient zeker niet onderschat te worden. We kennen het allemaal. Je bent op zoek naar informatie, vindt een website, klikt op de link en dan... niks. De website laadt niet tot nauwelijks en je houdt het voor gezien. Op naar het volgende resultaat dat Google mij toont.

Dit is een scenario waarvan je niet wilt dat dit jou overkomt. Nieuwe bezoekers, en dus potentiële klanten, krijgen de website niet te zien en kunnen geen kennis maken met jouw unieke en geweldige oplossing voor hun probleem. Om dit te voorkomen optimaliseren wij de website op alle vlakken voor ongelofelijke laadtijden. De website zal razendsnel op het beeldscherm van de bezoeker verschijnen en die kan gelijk overgaan tot het contacteren of bestellen van jouw diensten/producten. En dat is een scenario wat je wél wilt!

Betaalbare website laten maken?

Al meer als 100 ondernemers hebben hun betaalbare website bij Duidelijk Online laten maken. Wil jij ook een aansprekende website door ons laten maken? Laat ons jou dan terugbellen om alle wensen en ideeën te bespreken

Liever direct een vrijblijvende offerte ontvangen?

Dat kan! Ontvang binnen 24 uur een offerte voor jouw project.