Website op maat gemaakt

Ga voor maatwerk met een online marketing bureau dat het snapt.

Geheel aangepast aan jouw wensen

Een professionele website op maat gemaakt

Ben je toe aan een nieuwe website, maak dan zeker niet de misser om met een voorgekauwd template te werken. Als je succesvol wilt zijn als ondernemer ga je voor een website die volledig bij jou en je doelgroep past. Daarom is maatwerk erg belangrijk op het gebied van webdesign. Onze ontwikkelaars denken met je mee en implementeren jouw visie, tone of voice en huisstijl in een website die naadloos bij jouw bedrijf aansluit.

Ons maatwerk voor jouw website begint met een goed gesprek. Met jou welteverstaan. We inventariseren jouw wensen, doelen en budget, en gaan voor je aan de slag om in no time een succesvolle website neer te zetten waarbij alle lichten op groen staan. Een website met on point SEO, doeltreffend design en creatieve content die beklijft en uitnodigt tot aankopen.

Een prikkelend en professioneel design is natuurlijk hét online visitekaartje van jouw zaak. Daarnaast dient de site makkelijk te navigeren te zijn, en de webshop eenvoudig te vinden. Maar hiernaast wil je eveneens dat je website snel gevonden wordt in Google. Ook dit verzorgen we voor je. Middels een SEO strategie die bij jou past. We zorgen voor creatieve en wervende on page en off page content, die niet alleen bij jouw bezoekers zullen opvallen maar ook bij Google.

Ondertussen hebben we ons al ingezet voor meer dan 120 tevreden klanten, die stuk voor stuk meer dan tevreden zijn met hun unieke websites.

Waarom kiezen voor een betaalbare website van Duidelijk Online

100% maatwerk
Enterprise webhosting
Onderhoud door specialisten
Vindbaar in Google
Inclusief online strategie plan
7 dagen per week support
Jij wilt Duidelijk Online zijn!

Bekijk onze pakketten

'Van start' Pakket

Professionele website op maat gemaakt
vanaf
€1600,-
Design op maat
Professioneel en strak design
1 - 10 pagina's gevuld
Makkelijk zelf te beheren
Geoptimaliseerd voor Google
Zoekwoordenonderzoek
Basis online strategie plan
3 maanden positie monitoring
Binnen 6 weken online
Offerte aanvragen

Premium Pakket

Professionele website op maat gemaakt
vanaf
€3000,-
Premium design op maat
"Stand out from the croud"
Onbeperkt aantal pagina's
Uitgebreide gebruikerstraining
Geoptimaliseerd voor Google
Uitgebreid Zoekwoordenonderzoek
Uitgebreid online strategie plan
6 maanden positie monitoring
In 6 tot 8 weken online
Offerte aanvragen

Maatwerk aanvraag

Maatwerk voor websites waar uitgebreide koppelingen, maatwerk functionaliteiten of optimalisaties voor nodig zijn
Is er meer nodig dan design alleen? Wij helpen je graag met:
Maatwerk functionaliteiten
API koppelingen
Website (snelheid) optimalisatie
Klantportalen & login
Checkouts
Content creatie
Boekingssystemen
Cronjons
En nog veel meer!
WordPress Maatwerk

Elke website die wij voor onze klanten bouwen onderhouden wij na de livegang én plaatsen wij op onze razendsnelle servers (met laadtijden tussen de 1 – 2 seconden). Kom meer te weten over de voordelen van website onderhoud én de WordPress hosting die wij onze klanten bieden.

Enkele cases...

Een alles in 1 website voor online succes

Wil je een website op maat laten maken, dan zou je natuurlijk graag zien dat deze aan al jouw eisen voldoet: een krachtig design, ijzersterke content, makkelijke navigatie, en geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Laat het leveren van een totaalplaatje nu net onze forte zijn.

Ook onze linkbuilding passen we aan op jouw wensen en branche. Zo zullen we nooit backlinks naar jouw webpagina’s plaatsen op totaal irrelevante sites. Ook de content stemmen we af op jouw huisstijl, weliswaar met toevoeging van onze converterende content skills.

WordPress en maatwerk gaan hand in hand

Wij werken graag met WordPress als CMS. Een van de vele redenen is dat WordPress zich uitstekend leent voor maatwerk. Bovendien is het een eenvoudig systeem voor jou om onder de knie te krijgen. Daarnaast kunnen we losse elementen toevoegen zodat we jouw website uitbouwen tot een compleet plaatje. Zo stellen we dankzij WordPress een betaalbare website samen die het maatwerk levert dat jij nodig hebt.

Ben je benieuwd hoe je een WordPress website op maat kunt laten maken, en wat de kosten zullen zijn? Vraag gerust een offerte aan, of kom met ons in contact! We denken graag met je mee, en kunnen je van passend advies voorzien. We houden het webdesign graag goedkoop en schaalbaar; je kunt bijvoorbeeld eventueel beginnen met een basic site en deze uitbreiden wanneer dat nodig is.

We zijn 7 dagen per week bereikbaar voor web support

Als website bouwer vinden we het belangrijk dat onze web designers en SEO specialisten elke dag van de week bereikbaar zijn om je uit de brand te helpen. Dus kom je ergens niet uit, dan kijken we met je mee.

Desgewenst kunnen we je bijstaan met video’s en instructies, ook voor afzonderlijke elementen. Daarnaast staan we 7 dagen van de week voor je klaar met onze web support. Dus kom je er ondanks alles zelf niet uit, dan helpen we je graag weer verder!

Kom met ons in contact via de app of mail, of een ouderwets belletje. Onze ervaren specialisten hebben hart voor de zaak en begrijpen dat je snel geholpen wilt worden – dus dat is precies wat we zullen doen. Ook dat is maatwerk!

Razendsnel jouw website in de lucht

Een website op maat laten maken betekent gelukkig niet dat dit maanden moet duren. Bij ons niet tenminste! Dankzij onze ervaring en drive kunnen we je in een maand een volledig functionerende WordPress website leveren.