Een webbureau waarbij jouw resultaat voorop staat

Van webdesign tot webhosting. Alle expertise die jij nodig hebt voor online succes ondergebracht bij één webbureau

Een vertrouwd aanspreekpunt waar jij al jouw website zaken neer kan leggen.

Duidelijk Online dankzij slimme webdevelopment en optimalisatie

Jij bent op zoek naar een webbureau die meer kan als enkel een mooi uitziende website ontwerpen. Naast een unieke en aansprekende uitstraling wil je ook dat de website onder de motorkap volledig is getuned om maximaal te kunnen presteren. Onze specialisten hebben 10+ jaar ervaring op het gebied van design, development, optimalisatie én het vergroten van de online vindbaarheid.

Aan elke website die wij bouwen gaat een onderzoek aan vooraf om te kunnen bepalen welke online strategie we toe gaan passen. Naast een 100% maatwerk website krijg je dus ook een website die een sterke fundering meekrijgt voor een goede vindbaarheid. Wij zijn goed in het bouwen van geoptimaliseerde WordPress websites. Zowel op het gebied van technische optimalisatie als online vindbaarheid.  

Laten we samen op zoek gaan naar het volle potentieel van jouw website. Vertrouw op het team binnen ons webbureau bestaande uit een dynamische mix van kennis en expertise op het gebied van grafisch ontwerp, development en zoekmachine optimalisatie. Wat het project ook mag zijn. Ons fullservice internetbureau staat klaar om met een resultaatgerichte aanpak voor jou aan de slag te gaan.

Waarom kiezen voor een website van webbureau Duidelijk Online?

100% maatwerk
Enterprise webhosting
Onderhoud door specialisten
Vindbaar in Google
Inclusief online strategie plan
7 dagen per week support
Jij wilt Duidelijk Online zijn!

Bekijk onze pakketten

'Duidelijk Online' Pakket

Professionele website op maat gemaakt
vanaf
€1600,-
Design op maat
Professioneel en strak design
1 - 10 pagina's gevuld
Makkelijk zelf te beheren
Geoptimaliseerd voor Google
Zoekwoordenonderzoek
Basis online strategie plan
3 maanden positie monitoring
Binnen 6 weken online
Offerte aanvragen

Premium Pakket

Professionele website op maat gemaakt
vanaf
€3000,-
Premium design op maat
"Stand out from the croud"
Onbeperkt aantal pagina's
Uitgebreide gebruikerstraining
Geoptimaliseerd voor Google
Uitgebreid Zoekwoordenonderzoek
Uitgebreid online strategie plan
6 maanden positie monitoring
In 6 tot 8 weken online
Offerte aanvragen

Maatwerk aanvraag

Maatwerk voor websites waar uitgebreide koppelingen, maatwerk functionaliteiten of optimalisaties voor nodig zijn
Is er meer nodig dan design alleen? Wij helpen je graag met:
Maatwerk functionaliteiten
API koppelingen
Website (snelheid) optimalisatie
Klantportalen & login
Checkouts
Content creatie
Boekingssystemen
Cronjobs
En nog veel meer!
WordPress Maatwerk

Elke website die wij voor onze klanten bouwen onderhouden wij na de livegang én plaatsen wij op onze razendsnelle servers (met laadtijden tussen de 0.3 – 2 seconden!). Kom meer te weten over de voordelen van website onderhoud én de WordPress hosting die wij onze klanten bieden.

Enkele cases...

Niet zomaar een webbureau, wij zijn fullservice!

Benieuwd wat wij allemaal voor jou kunnen doen? En hoe?

Veel van onze klanten dachten dat een webbureau enkel gespecialiseerd is in het ontwikkelen van website. Die vlieger gaat wellicht voor velen op, maar niet bij ons. Wij kunnen zoveel meer voor jou betekenen. Of het nu gaat om het bouwen van WordPress plugins, website optimalisatie of Google advertenties opzetten. Wij doen het. Maar hoe doen we dit precies? En wat houdt het allemaal in? Dat lichten wij graag toe. Lees op deze pagina alles over ons webbureau, onze aanpak en visie van Duidelijk Online.

 • 1. Wat doet een webbureau?
 • 2. Kies voor een WordPress webbureau
 • 3. Voor wie is een WordPress website geschikt?
 • 4. Wat kan jij van ons verwachten?
 • 5. Responsive websites: gebruikersgemak van desktop tot mobiel
 • 6. Unieke oplossingen dankzij custom webdevelopment
 • 7. Goed gevonden worden in Google. Het begint met een plan

Wat doet een webbureau?

Met een webbureau krijg je alles wat je nodig hebt op één plek. Of het nu gaat om het bouwen van een WordPress webshop, het uitbesteden van Google Ads of het beheren van social media en online marketing. Het draait niet enkel om de ontwikkeling van een nieuwe site, maar om het laten groeien van jouw platform voor meer organische zichtbaarheid binnen Google en andere zoekmachines.

Een webbureau onderscheidt zich van een website bouwer pur sang door binnen het eigen team meerdere vakgebieden binnen online marketing te bundelen. Bij internetbureau Duidelijk Online hebben we alles in huis om continu te blijven werken aan hogere bezoekersaantallen – ook ná oplevering van de website. Wij verzorgen praktisch alle diensten binnen ons team of binnen ons uitstekende netwerk van digital professionals.

Kies voor een WordPress webbureau

Bij Duidelijk Online weten we dat je op zoek bent naar iets bijzonders. Een website die uniek is, die mensen enthousiast maakt en die ervoor zorgt dat bezoekers niet alleen blijven hangen, maar ook converteren. Wij zijn niet zomaar digitale specialisten, we zijn gepassioneerde website bouwers en online marketing ‘gekkies’ die streven naar de hoogste kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid én zichtbaarheid. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites, weten wij precies hoe we die voor jou aan moeten pakken. Want het gaat niet alleen om jou. Het gaat erom dat iedereen die jouw website bezoekt blij wordt én zaken met jou wilt gaan doen.

Uiteraard wil jij het technische werk overlaten aan de specialisten. En toch wil je zelf ook controle houden over bijvoorbeeld de content op de website. Daarom gebruiken wij het open source content management systeem WordPress. Dit krachtige systeem biedt ons de mogelijkheid om een complete website op maat te bieden. En geeft jou de controle over de eigen website dankzij ons training en custom video’s. En als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.

Ben je er klaar voor om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op. We zullen je laten zien hoe we dat doen en hoe we ervoor zorgen dat we jou volledig ontzorgen tijdens het hele proces. Alles wat jij hoeft te doen is ons laten weten wat je nodig hebt. Wij regelen de rest.

Voor wie is een WordPress website geschikt?

WordPress is wereldwijd het grootste en meest gebruikte CMS. Het wordt gebruikt door zzp’ers en multinationals. Dankzij de uitgebreide ondersteuning van externe systemen en koppelingen én mogelijkheden voor maatwerk is WordPress bij uitstek de juiste keuze voor ieder bedrijf. Groot of klein.

Onze klantengroep bestaat uit timmermannen, zorgprofessionals, kleine bedrijven, grote webshops en alles wat hiertussen zit. De overeenkomst tussen onze klanten is de ambitie om hun online prestaties te verbeteren. Het doel is niet ‘om er maar een te hebben, want ja… iedereen heeft een website’. We willen samen met jou de kansen binnen Google ontdekken en op continue basis aan de performance van je site werken.  Laten we samenwerken voor de lange termijn en jouw online succes realiseren.

Wat kan jij van ons verwachten?

100% maatwerk. Elk project is voor ons uniek en vliegen we ook zo aan. Je zou wellicht verwachten dat dit voor ieder webbureau geldt, maar de realiteit is anders. 

Om een open deur in te trappen: 200% inzet. De betaalbaarheid van de websites zitten hem in de extra meters die wij voor onze klanten maken om online succes te realiseren. Het brede aanbod van onze online marketing diensten zorgt ervoor dat er vanuit verschillende invalshoeken naar een project wordt gekeken. Wij combineren verschillende disciplines als User Experience (UX), SEO en development in elk website project. Dit levert jou veel voordelen op. Als we enkel inzoomen op de ontwikkeling van een website en de daaraan verbonden klantenservice, dan kan je bij elk project het volgende verwachten:

 • Razendsnel
 • Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk
 • Responsief / Mobile first
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Vindbaarheid plan
 • Gevonden in Google
 • Professioneel website onderhoud
 • Draait op enterprise cloud hosting
 • Makkelijk zelf te beheren
 • Training en video’s op maat
 • 7 dagen per week support

Responsive websites: gebruikersgemak van desktop tot mobiel

Gebruiksgemak en overzichtelijkheid voor de bezoeker van jouw website is bij ons een topprioriteit. Jouw website moet een vlekkeloze ervaring bieden aan de bezoeker, ongeacht het type apparaat waarmee de site wordt bekeken. We hoeven jou niet te zeggen dat het aandeel mobiele bezoekers een leeuwendeel vormt van het aantal website bezoekers. Exact om deze reden maken we alle websites volledig responsive. Zo garanderen wij optimale gebruikerservaring op elke mogelijke manier.

Unieke oplossingen dankzij custom webdevelopment

Ben je op zoek naar een website die net iets meer biedt dan de standaard opties? Of heb je een complexe technische uitdaging voor ons in petto? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De developers binnen ons fullservice online webbureau zijn niet alleen goed in het ontwikkelen van een unieke website. Wij hebben ook veel kennis van technisch complexe opdrachten. Onze webdevelopers hebben al verschillende API-koppelingen, WordPress plugins en maatwerk oplossingen gemaakt voor diverse websites. Of je nu een complex vraagstuk hebt of gewoon iets unieks wil, wij staan voor je klaar om je te helpen. We zijn er trots op dat wij de ervaring in huis hebben binnen ons vakgebied om ook bij technisch complexte taken een helpende hand te kunnen bieden. Niets is ons te gek op het gebied van custom webdevelopment!

Goed gevonden worden in Google. Het begint met een plan

Natuurlijk wil jij dat jouw nieuwe website razendsnel wordt gevonden door Google en bovenaan de lijst prijkt. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom houden we daar al vanaf het begin rekening mee bij het bouwen van jouw site. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om goed gevonden te worden in zoekmachines, zoals Google. Ons team bestaat niet alleen uit ontwerpers en ontwikkelaars, maar ook uit ervaren content marketeers en SEO-experts, die doormiddel van slimme content zorgen voor verbinding met jouw doelgroep. Met een grondig zoekwoorden onderzoek, concurrentie-analyse en jarenlange expertise in SEO, zorgen we dat jouw website nog beter gevonden wordt. Wij zijn jouw alles-in-een online marketingbureau: van website bouw tot online vindbaarheid, door middel van content marketing, linkbuilding en adverteren.