Alles-in-één websites
met een focus op resultaat

Een op maat gemaakte website in samenspraak met jou. Gemaakt voor Google. Gericht op resultaat.

Een website met een plan

Een mooie website laten maken die gebruiksvriendelijk, aansprekend en makkelijk zelf beheerd kan worden is voor ons als vanzelfsprekend. Nóg belangrijker is dat er voor de start van de bouw van de website een doel wordt bepaald voor de website. Uiteindelijk willen we natuurlijk méér resultaat behalen met de website. Achter elke website die wij ontwikkelen zit een plan. En dat plan is erop gericht om jouw doelen te behalen.

Website laten maken? Waarom kiezen voor Duidelijk Online?

Met 5 jaar ervaring op zak op het gebied van webdesign en online marketing weten we wat er nodig is om een resultaat gerichte website te bouwen. Dankzij een gestructureerde aanpak en duidelijke visie hebben wij al meer dan 80 ondernemers kunnen helpen met het bouwen van hun nieuwe website.

Alles onder één dak

Alles wat gerelateerd is aan de website, van de bouw tot de marketing, kan bij ons worden onder gebracht. Alle disciplines zijn aanwezig om jouw online aanwezigheid naar het volgende niveau te tillen. Om dit te kunnen doen is er kennis nodig. Met die wetenschap wil je kiezen voor een bedrijf die je op alle vlakken kan helpen en 7 dagen in de week voor je klaarstaat bij vragen.

Persoonlijk en vertrouwd

Geen service medewerker op afstand die je helpt, maar vertrouwde namen en bekende gezichten. Wij geloven in ouderwetse service én net dat stapje extra zetten. Onze klanten waarderen het dat er een vast contactpersoon is die bij je langskomt om vragen te beantwoorden.

Een compleet pakket

Naast de bouw van jouw website verzorgen we ook meer diensten die zijn gerelateerd aan de website. Denk hierbij aan de domeinregistratie, hosting en e-mail. Daarnaast kijken we bij de start elk project naar de online mogelijkheden. Hierop maken wij een plan zodat je zo goed mogelijk naar voren kan komen in de zoekmachines. Omdat je Hoog in Google wilt komen voeren wij zoekmachine optimalisatie uit. Met aanvullende diensten als linkbuilding en SEA kunnen wij de website verder onder de aandacht brengen.

Een nieuwe website veel gedoe? Echt niet!

Dankzij 5 jaar ervaring weten wij onze klanten het gehele traject volledig te ontzorgen. Tijdens onze kennismaking verzamelen wij al zo veel mogelijk informatie die van belang kan zijn voor de nieuwe website. Tijdens een vervolgafspraak zal de laatste benodigde informatie worden besproken om over te kunnen gaan tot het ontwerpen van een maatwerk website.

Foto Roy

Online resultaat?

Alles-in-één website
vanaf €699,-

Jouw nieuwe website in één week online!

Ja, ik wil meer
online resultaat

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag eenvoudig informatie op en wij reageren dezelfde werkdag.

Specialist in WordPress websites

Elke website is gericht op online resultaat

Volledig op maat en naar wens

7 dagen in de week support

Website laten maken? Laat je inspireren door onze klanten

Ruim 100 ondernemers hebben met Duidelijk Online gewerkt aan de verbetering van hun online aanwezigheid. Als hardwerkende ondernemer verdien jij een website die hard voor jou werkt. Daar geloven wij in. Bekijk enkele voorbeelden uit onze portfolio en laat je inspireren.

Een website laten maken zoals jij die wilt

Als ondernemer wil je dat de website dezelfde professionaliteit uitstraalt als jouw; voor elk bedrijf ziet dit er anders uit. Samen bespreken we de wensen en inventariseren we ze om bij het eerste ontwerp direct de spijker op zijn kop te slaan. Kortom elke website is op maat gemaakt.

Elke website is uniek en bevat in de basis het volgende:

  • Gebruiksvriendelijk en aansprekend
  • Volledig ingericht op zoekmachines
  • Tablets en smartphones houden van onze websites
  • Eenvoudig te onderhouden

Een website laten maken die technisch altijd up-to-date is

Een website bij Duidelijk Online laten maken is kiezen voor een continue ontwikkeling van de websites. Wij zorgen er altijd voor dat de website technisch helemaal up-to-date is. Het is voor ons heel belangrijk dat onze websites werken voor onze klanten. Daarom blijven wij sleutelen voor het beste online resultaat. Wanneer de website 4-5 jaar oud is zullen wij een passend aanbod doen om het design weer aan te laten sluiten op de tijd van nu.

Een nieuwe website én goed gevonden worden

Wij zorgen natuurlijk voor een goede vindbaarheid van jouw website, maar er is nog véél meer mogelijk. Wordt lokaal of nationaal beter gevonden via jouw website en realiseer meer klanten en omzet. Een mooie website is leuk: een geweldige leadgenerator en/of verkoopmachine is nog veel leuker.

Online marketing biedt dan de oplossing. Zoekmachine optimalisatie, linkbuilding, Google Ads en ga zo maar door. Wij zullen er alles aan doen om jouw website onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Een op maat gemaakte website in samenspraak met jou. Gemaakt voor Google. Gericht op resultaat.