Een website waar je elke dag trots op kunt zijn

Een website laten maken die mooi, gebruiksvriendelijk, aansprekend en gericht is op resultaat. Een website laten maken bij een partij waar je op terug kunt vallen. Een partij die de bouw en het beheer op een professionele manier oppakt, maar natuurlijk ook de online marketing kan verzorgen. Dat is Duidelijk Online.

Website laten maken? Kies voor gemak

Wil jij een nieuwe website laten maken…? Laat Duidelijk Online u hierbij helpen! Wij zijn er voor de hardwerkende zzp’ers en de mkb’ers: de klusjesmannen, schoonheidspecialisten, personal trainers. Wij nemen jou het werk uit handen en ontwerpen een website om trots op te zijn!

Wij maken professionele en eye-catching designs waarmee het mogelijk is al in één week online te zijn! Kortom, wij zorgen ervoor dat je weer snel verder kan met wat je wilt: ondernemen. Dat is nog eens kiezen voor gemak.

Nóg een pluspunt: wij werken met vaste pakketten. Dan weet je precies wat de kosten zijn zonder verrassingen. Heb je een klein budget? Kies dan het Starter pakket voor betaalbaar webdesign.

WordPress logo

Waar wij altijd zorg voor dragen!

Bij het bouwen van jouw WordPress website letten wij op gebruiksvriendelijkheid en een eye-catching design. Verder zorgen wij onder andere ook voor het volgende:

  • Een top WordPress website!
  • Altijd een website die goed werkt op alle type schermen
  • Beheer zelf eenvoudig jouw nieuwe website
  • Je krijgt natuurlijk ook een training van ons om de website te kunnen beheren
  • De website is Google geoptimaliseerd
  • Wij houden toezicht op elke website zodat jouw website altijd veilig en up-to-date is!

In 1 week online met het Starter pakket

Ben jij op zoek naar betaalbaar webdesign? Onze dienst website laten maken bestaat uit verschillende pakketten zodat je precies weet waar je aan toe bent. Met het starter pakket kan jij binnen één week online staan.

En dat al voor €399,-.

Bekijk enkele voorbeelden

Autoairco_voorpagina
DVL-Buitenruimte_voorpagina
Leenet_voorpagina
Berkouwer_voorpagina
Joke Doornbos
Joke Doornbos
www.vanhetlijf.nl

Zou zo weer voor hem en zijn bedrijf kiezen, TOP!
Ik ben zakelijk met Roy in zee gegaan omdat hij o.a. zeer goed kan uitleggen. Tevens is hij erg vlot in het reageren op mails, telefoontjes en apps. Hij kan makkelijk schakelen in hoe jij dingen wilt en voor je ziet, legt niet zijn eigen wil op maar adviseert goed in alle mogelijk opties.

Neem contact met ons op