Website bouwer

Website bouwer die niet alleen ontwerpt, maar ook een strategie met jou opstelt

Een klant moet je kunnen vinden

Dé webbouwer voor resultaat gericht webdesign

Als ondernemer wil jij graag doelen behalen met jouw website (waarom ben je anders hier – bij een fullservice internetbureau – uitgekomen). Om doelen te kunnen behalen heb je zichtbaarheid nodig: je moet duidelijk online zijn. Dat betekend niet alleen een professionele website, maar óók een plan om beter gevonden te worden.

Als website bouwer kijken wij niet alleen naar design, maar ook naar online kansen. Daarom stopt ons werk niet bij het ontwerpen en ontwikkelen van jouw website. Samen met jou gaan we doelen stellen om online kansen te identificeren. Op basis van deze online kansen bekokstoven we een strategie waarmee we de vindbaarheid van de website gaan vergroten. Zo heb je niet alleen een nieuwe professionele website, maar bovenal een website die gevonden wordt. Dat is nou resultaat gericht webdesign!

Waarom kiezen voor website bouwer Duidelijk Online

100% maatwerk
Enterprise webhosting
Onderhoud door specialisten
Vindbaar in Google
Inclusief online strategie plan
7 dagen per week support
Jij wilt Duidelijk Online zijn!

Bekijk onze pakketten

'Duidelijk Online' Pakket

Professionele website op maat gemaakt
vanaf
€1600,-
Design op maat
Professioneel en strak design
1 - 10 pagina's gevuld
Makkelijk zelf te beheren
Geoptimaliseerd voor Google
Zoekwoordenonderzoek
Basis online strategie plan
3 maanden positie monitoring
Binnen 6 weken online
Offerte aanvragen

Premium Pakket

Professionele website op maat gemaakt
vanaf
€3000,-
Premium design op maat
"Stand out from the croud"
Onbeperkt aantal pagina's
Uitgebreide gebruikerstraining
Geoptimaliseerd voor Google
Uitgebreid Zoekwoordenonderzoek
Uitgebreid online strategie plan
6 maanden positie monitoring
In 6 tot 8 weken online
Offerte aanvragen

Maatwerk aanvraag

Maatwerk voor websites waar uitgebreide koppelingen, maatwerk functionaliteiten of optimalisaties voor nodig zijn
Is er meer nodig dan design alleen? Wij helpen je graag met:
Maatwerk functionaliteiten
API koppelingen
Website (snelheid) optimalisatie
Klantportalen & login
Checkouts
Content creatie
Boekingssystemen
Cronjobs
En nog veel meer!
WordPress Maatwerk

Enkele cases...

Super duidelijk op een rijtje gezet

Alles wat jij moet weten over websitebouwers en hoe wij werken

Website bouwer gezocht? Dan wil je er graag zeker van zijn dat je de juiste partij vindt voor de lange termijn. Een keuze die dus niet licht moet worden opgevat. Wij hebben jarenlange relaties met onze klanten. En dat willen we natuurlijk ook graag met jou opbouwen. Maar laten we nu niet te hard van stapel lopen. Om te kunnen bepalen welk webbureau de juiste is heb je natuurlijk informatie nodig. En dat is precies waar we jou in gaan voorzien! Lees op deze pagina alles over websitebouwers én de aanpak en visie van Duidelijk Online.

 • 1. Website bouwer gezocht?
 • 2. Voor wie bouwen wij?
 • 3. Onze voordelen
 • 4. Onze werkwijze
 • 5. Designfase
 • 6. Online strategie voor vindbaarheid
 • 7. WordPress website bouwer
 • 8. Waarom onze websites zo goed zijn
 • 9. Wat kost een website bouwer inhuren?
 • 10. Kosten website laten bouwen
 • 11. Is er nog meer mogelijk?

Website bouwer gezocht?

Wij bouwen al vele jaren met ongelofelijk veel passie en knowhow websites voor onze klanten. Samen met jou als klant kijken wij naar jouw wensen en werken we aan het nieuwe ontwerp van jouw website. “Samen zei je?” Dat klopt. Kies jij voor een WordPress website laten maken bij Duidelijk Online, dan gaan werken aan een teamprestatie. Jouw wensen worden centraal gesteld en op basis daarvan gaan wij aan de slag om een verbluffende website op te leveren. Er is geen betere beloning dan een enthousiaste klant, dus daar doen we het voor.

Voor wie bouwen wij?

Wij bouwen websites voor het MKB. Voor ambitieuze ondernemers die hun website niet alleen zien als een visitekaartje, maar als hun 24/7 marketingmachine.

Onze voordelen

Een website laten bouwen door Duidelijk Online biedt meerdere voordelen voor jou als ondernemer. Veel van deze voordelen hangen aan het feit dat wij een fullservice internetbureau zijn. Hierdoor bekijken wij elk project vanuit meerdere disciplines, waaronder zoekmachine optimalisatie en User Experience (UX) design.Bekijk de voordelen van een Duidelijk Online website:

 • Razendsnel
 • Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk
 • Responsief / Mobile first
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Vindbaarheid plan
 • Gevonden in Google
 • Professioneel website onderhoud
 • Draait op enterprise cloud hosting
 • Makkelijk zelf te beheren
 • Training en video’s op maat
 • 7 dagen per week support

Onze werkwijze

Op het moment dat wij een website mogen ontwikkelen voor jou als klant dan willen wij alles van het bedrijf weten. Het zou daarom fantastisch zijn als er van tevoren al is nagedacht over het opstellen van een briefing. Hierin wordt omschreven waar de website voor ingezet moet worden. Wat de belangrijkste diensten zijn. En uiteraard ook welke design ideeën er allemaal zijn. Ook handig om te weten: is alle content op orde of moet deze nog gemaakt worden? Op basis van al deze input gaan wij een analyse maken van de huidige situatie. Dan weten we exact waar we vandaan komen, waar de kansen liggen én waar we naartoe willen. Dit onderzoeken we aan de hand van een website scan en zoekwoordonderzoek.

Nu we alle in en outs hebben van jullie online thuisbasis kunnen we een advies uitbrengen. Zo kunnen we gestructureerd werken aan de fundering voor de nieuwe website en samen een route uitstippelen tot aan de livegang.

Designfase

Nu is het de beurt aan het creatieve proces. Alle eerder besproken wensen zijn in kaart gebracht en worden aangewend om tot een ontwerp te komen die de spijker op zijn kop slaat. Wij willen een glimlach zien bij de presentatie van het ontwerp (smile! =D). Onze vormgevers laten hun creatieve brein overuren draaien om een geweldig resultaat op te leveren. Vanaf de start houden wij rekening met mobiele weergave én het implementeren van call-to-actions waarmee jouw bezoekers worden getriggerd actie te ondernemen.

Online strategie voor vindbaarheid

Voor ons als website bouwer is het ontwerpen van een website alleen niet genoeg. En dat zou het voor jou ook niet moeten zijn. Dat klinkt misschien wat gek gezien wij met heel veel passie websites ontwerpen en bouwen. Inmiddels bestaan wij al 10 jaar en daarin hebben wij gezien dat een nieuwe website onlosmakelijk verbonden moet zijn met zoekmachine optimalisatie

Wanneer je denkt aan het vernieuwen van jullie website zou dit hand in hand moeten gaan met het opstellen van bijpassende doelen. Wat wil je nu eigenlijk bereiken? Kortom: het is de perfecte tijd om meteen een online strategie op te stellen.

WordPress website bouwer

Voor het ontwikkelen van de website gebruiken wij het Content Management Systeem WordPress. Wij ademen al 10+ jaar dit systeem, zijn bekend met alle voordelen en kunnen daardoor alle kanten op. WordPress maatwerk is in feite de standaard.

Waarom onze websites zo goed zijn

 • Ontworpen door een grafisch specialist.
 • Geen templates: altijd een website op maat.
 • Gebruiksvriendelijke websites.
 • Toepassing van onze Duidelijk Online formule.
 • Wij zetten het stapje extra voor onze klanten: we ontwerpen de website, onderzoeken online kansen, ontwikkelen de website, passen onpage SEO toe én leggen de basis voor een goede vindbaarheid in Google.

Wat kost een website bouwer inhuren?

Wat kost een website bouwer nu precies? Het antwoord op deze vraag is van groot belang voor jouw keuze. Uiteraard verschilt dit per aanbieder en ligt het er ook aan wat je precies voor taken wilt laten uitvoeren.

In de regel kost een website bouwer tussen de 25,- en 90,- euro per uur. Het niveau van de website bouwer bepaald uiteraard het uurloon. Een beginnende freelancer zal €25,- per uur vragen. Gemiddeld genomen kost het inhuren van een bureau of freelancer tussen de €50,- en €65,- per uur.

Het grote verschil tussen de prijzen heeft te maken met de kennis en expertise die een partij met zich meebrengt. De ervaring die iemand over de jaren heeft opgedaan kan ervoor zorgen dat de taakomschrijving die je al eerder is uitgevoerd. De kosten per uur liggen dan wel hoger, maar de snelheid waarmee het is opgelost ook. Het gezegde “goedkoop is duurkoop” gaat dus ook hier op. Kijk daarom altijd goed naar de taak die je uitgevoerd wilt en welk niveau hierbij zou passen.

Als opdrachtgever mag je erop vertrouwen dat het werk wat je uitbesteed op een correcte en kwalitatieve manier wordt uitgevoerd. In de praktijk is dit een aanname die helaas vaak verkeerd uitpakt wanneer er wordt gekozen voor de “goedkope oplossing”. Een probleem kan op verschillende manieren worden opgelost. Bij een beginnende freelancer wordt er al snel gekozen voor het installeren van een (gratis) plugin zonder te kijken naar compatibiliteitsproblemen of security risks. Op het moment zelf kan jouw taak zijn opgelost, maar enige tijd later kan het juist voor conflicten binnen de website zorgen. Denk hier dus niet te lichtzinnig over en informeer hiernaar.

Zodra het op maatwerk oplossingen aankomt of ervaring met (premium) plugins, dan adviseren wij altijd om te kiezen voor een ervaren internetbureau. Je kunt er op vertrouwen dat er ervaring is met bekende premium plugins als Gravity Forms, WPRocket, ACF, etc. Maar bovenal heb je een grotere zekerheid dat de developers enkel best practices toepassen voor schone code (wat belangrijk is om een snelle website te behouden) en een optimale werking.

Kosten website laten bouwen

Wanneer je een nieuwe website wilt laten bouwen is budget de meest belangrijke factor bij de keuze voor een webbureau. Een betaalbare website die kwalitatief goed in elkaar steekt en past bij de uitstraling van jouw bedrijf. Dat is eigenlijk altijd het startpunt voor veel van onze klanten. Net als het inhuren van een website bouwer, lopen ook de kosten voor het laten bouwen van een website erg uiteen.

Bovenaan deze pagina zie je onze pakketten terug met bijpassende prijzen. De uiteindelijke kosten van een website hangen af van:

 • Uit hoeveel pagina’s zal de website bestaan?
 • Zijn alle teksten aanwezig of moeten deze nog geschreven worden door een SEO tekstschrijver?
 • Zijn er specifieke functies nodig?
 • Wil je een meertalige website?
 • De complexiteit of gewenste kwaliteit van het website ontwerp
 • Zijn er integraties en koppelingen met andere externe systemen nodig?
 • Etc.

Bedenk van te voren goed wat voor jullie nieuw te bouwen website van belang is. Kijk naar concurrenten en bewaar websites die je aanspreken of de functies bevatten die gewenst zijn. Al deze informatie helpt ons als WordPress website bouwer om een gerichte offerte uit te kunnen brengen.

Is er nog meer mogelijk?

Wij doen alles op het gebied van webdevelopment en wat daaraan verbonden is. Heb jij een bestaande website? Of is deze zojuist gelanceerd? Dan kunnen we je helpen met het verbeteren van de huidige posities in Google. Denk hierbij aan linkbuilding uitbesteden of aanvullende stappen nemen met zoekmachine optimalisatie. Liever online resultaat op de korte termijn bevorderen? Dan kan je overgaan op Google adverteren uitbesteden om de Google Ads en Google Shopping campagnes op te zetten of juist te optimaliseren. En vergeet ook vooral de mogelijkheden van Social Media niet!

Naast online kunnen we ook offline werkzaamheden verzorgen. Zoals het ontwerpen van flyers en brochures. In veel gevallen kiezen onze klanten er ook voor om door ons een logo te laten maken of een complete branding op te stellen. Kortom, er is veel mogelijk en wij bieden de mogelijkheid om een aanspreekpunt te vormen voor al jouw (online) ambities!