Zoekmachine optimalisatie
scoor beter met jouw website

Maak het klanten makkelijker jou te vinden en behaal meer resultaat met de website.

Zoekmachine optimalisatie: wordt online zichtbaar

Zoekmachine optimalisatie is een verzamelterm. Er zijn verschillende werkzaamheden die uitgevoerd worden om ervoor te zorgen dat je stijgt in Google. De belangrijkste 3 zijn content optimalisatie, linkbuilding en websitetechniek optimalisatie. Het grote voordeel is dat je alle 3 de taken zelf uit kunt voeren (mits je weet waar je moet beginnen.) En daar zit ook gelijk de crux.

Zoekmachine optimalisatie heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Het aantal factoren om rekening mee te houden zijn alsmaar gegroeid. Dit maakt het moeilijk. Schakel daarom Duidelijk Online in om jouw website te optimaliseren voor Google.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Waarom kiezen voor Duidelijk Online?

Met 5 jaar ervaring op zak op het gebied van online marketing weten we wat er nodig is om een website te kunnen optimaliseren. Aan de hand van ons vaste stappenplan screenen we jouw website en kijken wij waar de verbeterpunten zitten. In overleg stellen we een plan op om de website beter te laten scoren. Wij hebben inmiddels 80 ondernemers geholpen met hun online marketing vraagstukken en zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Alles onder één dak

Zoekmachine optimalisatie, webdesign, grafisch ontwerp. Alle disciplines zijn aanwezig onder één dak. SEO en webdesign overlappen elkaar op veel vlakken. De aanwezigheid van beide vakgebieden versterken elkaar.

Persoonlijk en vertrouwd

Geen service medewerker op afstand die je helpt, maar vertrouwde namen en bekende gezichten. Wij geloven in ouderwetse service én net dat stapje extra zetten. Onze klanten waarderen het dat er een vast contactpersoon is die bij je langskomt om vragen te beantwoorden.

Foto Roy

Online resultaat?

Alles-in-één website
vanaf €699,-

Jouw nieuwe website in één week online!

Ja, ik wil meer
online resultaat

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag eenvoudig informatie op en wij reageren dezelfde werkdag.

Specialist in WordPress websites

Elke website is gericht op online resultaat

Volledig op maat en naar wens

7 dagen in de week support

Content optimalisatie

Content optimalisatie is meer bekend onder de noemer webteksten of SEO teksten. Content optimalisatie is een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Het voordeel van dit onderdeel is dat je een hoop werk zelf kunt doen. Vooral het schrijfwerk. Uiteraard schrijf je de content om de bezoeker jouw diensten te verkopen. Daarbij hou je natuurlijk wel rekening met de Google richtlijnen om te kunnen scoren.

Linkbuilding

Waar content optimalisatie zich richt op on-page optimalisatie, richt linkbuilding zich op het verzamelen van verwijzende links. Elke link die naar jouw website verwijst ziet google als een aanbeveling. Een soort digitale mond-tot-mond reclame. Hoe meer links je verzamelt, hoe relevanter je wordt voor Google.

Websitetechniek optimalisatie

Bij aanvang van ieder project kijken wij naar techniek van de website. Hoe is het gesteld met de snelheid? Is de website responsief? Bevat het geen onnodige code? Naast deze 3 punten zijn er meerdere onderdelen waar wij naar kijken om te bepalen hoe het is gesteld met de website techniek.