Webteksten met een verhaal
Spreek tot de verbeelding

Hoge kwaliteit webteksten die jouw verhaal op een originele wijze vertellen. Gemaakt voor de bezoeker, geïndexeerd door Google.

Webteksten met oog voor resultaat

Door middel van pakkende teksten weet jouw website bezoekers te informeren en inspireren om actie te ondernemen. De teksten lezen prettig weg en hebben ook het doel om te scoren in Google voor een verbetering in jouw positie in de zoekresultaten.

Webteksten laten maken?

Een lege website of een site met slecht geschreven webteksten interesseert een bezoeker niet. Sterker nog, het geeft een onprofessionele uitstraling. Wanneer de webteksten goed en aansprekend zijn geschreven, levert dit meer lead op en zorgt ervoor dat de website bezoeker terugkomt. Is het niet veel leuker om een mooie geschreven tekst te lezen die je aanspoort om meer te lezen, dan een paar losse zinnen? Door webteksten kan je de bezoeker meenemen in jouw verhaal, waardoor de bezoeker is geneigd om bijvoorbeeld een aankoop te doen of van jouw service gebruik te maken. De websteksten hangen dus af van de reis die je de bezoeker wilt laten maken. Zo kan het zijn dat je meer achtergrond wilt geven waarom je je bedrijf bent begonnen of wat de achterliggende insteek is. Maar het kan ook zijn dat je de bezoeker wilt overtuigen dat jij de beste keuze bent ten opzichte van de anderen. Je kan de bezoeker dus het verhaal vertellen wat jij wilt. Het is dus van essentieel belang dat de webteksten sterk en duidelijk zijn geschreven. Wij kunnen je daarbij helpen.

Webteksten laten maken door Duidelijk Online

Als je een nieuwe website wilt laten maken, dan kunnen wij ook de webteksten laten maken. Maar ook als bieden wij het laten schijven van webteksten als aparte service aan. Wij hebben een tekstschrijver die jouw verhaal kan vertellen op een duidelijke een boeiende teksten kan schrijven zodat jouw verhaal goed op de bezoeker over komt. Als de website het skelet is, dan zijn de teksten de kleren die de website sieren. Goed geschreven teksten zijn daarom erg belangrijk om een goede indruk te maken op nieuwe en bestaande bezoekers van je website. Onze tekstschrijver is ervaren en heeft een zogenoemde vlotte pen, zodat jouw ideeën en wensen op de website worden vertaald in teksten.

SEO webteksten

Een belangrijk onderdeel van het laten maken van webteksten zijn SEO teksten. Dit zijn specialistische teksten die ervoor zorgen dat je website beter en organischer wordt gevonden. Het schrijven van deze SEO webteksten houdt in dat zoekwoorden in bepaalde plekken in de tekst worden geplaats zodat jouw website hoger in de zoekmachine komt te staan. Naast het plaatsen van de juiste woorden, bevat het schrijven van SEO teksten meer technische handigheden, zoals het plaatsen van bepaalde heading-tags en het gebruik van specifieke woorden in de URL of domeinnaam. Op deze manier wordt jouw website als het ware op gerankt ten opzichte van andere vergelijkbare websites. De verbetering van de zoekoptimalisatie kan dus van grote invloed zijn op het aantal bezoekers van jouw website. SEO teksten zijn dus waardevol voor jouw bedrijf en kan ervoor zorgen dat het aantal bezoekers van jouw website flink kan stijgen. Door middel van SEO copywriting kan onze tekstschrijven dus bepaalde zoektermen invoegen die vaak worden gebruikt door gebruikers. Duidelijk Online kan jouw webteksten schrijven en ervoor zorgen dat jouw website hoog in de ranking komt te staan. Een betere vindbaarheid betekent immers meer bezoekers en traffic en dus meer omzet.

Foto Roy

Online resultaat?

Alles-in-één website
vanaf €699,-

Jouw nieuwe website in één week online!

Ja, ik wil meer
online resultaat

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag eenvoudig informatie op en wij reageren dezelfde werkdag.

Specialist in WordPress websites

Elke website is gericht op online resultaat

Volledig op maat en naar wens

7 dagen in de week support

Een op maat gemaakte website in samenspraak met jou. Gemaakt voor Google. Gericht op resultaat.