Profiteer van onze website aanbieding

Jouw nieuwe website voor € 299,- binnen 1 week online!
Maandelijkse kosten € 12,50 per maand.

Is het tijd voor een nieuwe website?

Dankzij de website aanbieding van Duidelijk Online kan jij jouw website laten vernieuwen of jouw eerste website laten maken tegen een scherpe prijs. En nog belangrijker, ook gewoon binnen één week online! Hierdoor ben je nagenoeg geen tijd kwijt aan een website laten maken en kan je snel genieten van jouw professionele website.

Wij regelen alles voor je: domeinnaam, hosting, WordPress website, updates, back-ups & beveiliging.

Wat houdt deze aanbieding in?

Jij maakt een keuze uit een van de vooraf gemaakte ontwerpen. Wij gaan vervolgens aan de slag met de kleuren uit jouw logo (de huisstijl) om het ontwerp geheel op maat te maken. Wij maken een website bestaande uit 3 pagina's die we vullen met afbeeldingen en teksten. Je kunt ons natuurlijk altijd afbeeldingen en teksten opsturen die je graag op de website wilt hebben.

Vervolgens tonen wij u het resultaat en gaan we over op het online plaatsen van de website. Voor u het weet bent u Duidelijk Online zichtbaar voor uw klanten.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Zelf website beheren

Geoptimaliseerd voor Google

Responsief design

Beveiliging, updates & back-ups

Keuze uit 3 professionele ontwerpen

Binnen één week online

Binnen één week online

Lees meer >

Een professionele website die uitstraalt wat jij wilt. En dat binnen één week. Een nieuwe website compleet met foto's en teksten, zonder dat je hier zelf al te veel tijd in hoeft te steken! Leer vervolgens de website zelf te beheren en maak aanpassingen waar en wanneer jij dat wilt. Allemaal mogelijk dankzij onze website aanbieding!

Jouw identiteit ontwikkelen

Lees meer >

Wil jij een professioneel logo waaraan je kan blijven sleutelen tot je tevreden bent? Wij zorgen ervoor dat je minimaal 3 uitstekende en creatieve ontwerpen van ons ontvangt binnen 24 uur! 

Wij zullen niet stoppen tot jij tevreden bent met ons werk. Het gaat immer wel om de identiteit en merk van jouw bedrijf.

Hoger in Google

Lees meer >

Wil jij hoger in Google komen? Heb jij een mooie website, maar wordt deze niet gevonden? Mij onze SEO (zoekmachine optimalisatie) dienstverlening gaan wij jou helpen een sterke positie te behalen binnen de zoekresultaten.

Zelf de website beheren en aanpassen?