Logo laten maken: wij creëren jouw identiteit

Ontvang 3 ontwerpen binnen 24 uur voor €99,-
Of kies voor een compleet en meer uitgebreid pakket!

Een professioneel en aansprekend logo

Een logo is een belangrijk onderdeel van jouw bedrijf en neemt herkenbaarheid met zich mee voor de klant. Bij het zien van het logo weten ze dat het om jouw bedrijf gaat. Daarom beschouwen wij een logo als meer dan alleen "een logo". Het is een identiteit, een merk.

Daarom nemen wij elk project ook heel serieus en bieden onze klanten ongelimiteerde revisies aan om het logo perfect te krijgen.

Een complete huisstijl

Het is ook mogelijk om naast het logo ontwerp te kiezen voor een complete huisstijl. In een klap heb jij je volledige communicatie via de huisstijl geregeld. Alles mooi in één lijn: logo, briefpapier, visitekaartjes en social media.

Onze pakketten

Krijg een beeld van de mogelijkheden die wij bieden via onze pakketten en krijg een indicatie van de kosten.

Logo pakket

€99,-

De basis van dit pakket:

Binnen 24 uur 3 verschillende logo concepten

Ongelimiteerd aantal aanpassingen

Copyright ligt bij jou

Huisstijl compleet

€199,-

De basis van dit pakket:

Binnen 48 uur 6 verschillende logo concepten

Ongelimiteerd aantal aanpassingen

Copyright ligt bij jou

Ontwerp dubbelzijdig visitekaartje

Ontwerp briefpapier & envelop

Social media pakket voor de gewenste social media kanalen

Binnen één week online

Lees meer >

Een professionele website die uitstraalt wat jij wilt. En dat binnen één week. Een nieuwe website compleet met foto's en teksten, zonder dat je hier zelf al te veel tijd in hoeft te steken! Leer vervolgens de website zelf te beheren en maak aanpassingen waar en wanneer jij dat wilt. Allemaal mogelijk dankzij onze website aanbieding!

Jouw identiteit ontwikkelen

Lees meer >

Wil jij een professioneel logo waaraan je kan blijven sleutelen tot je tevreden bent? Wij zorgen ervoor dat je minimaal 3 uitstekende en creatieve ontwerpen van ons ontvangt binnen 24 uur! 

Wij zullen niet stoppen tot jij tevreden bent met ons werk. Het gaat immer wel om de identiteit en merk van jouw bedrijf.

Hoger in Google

Lees meer >

Wil jij hoger in Google komen? Heb jij een mooie website, maar wordt deze niet gevonden? Mij onze SEO (zoekmachine optimalisatie) dienstverlening gaan wij jou helpen een sterke positie te behalen binnen de zoekresultaten.

Zelf de website beheren en aanpassen?