Keyword tracking: ken je Google rankings

Tot 20 zoekwoorden per maand voor €9,95 per maand

Zet de eerste stappen in zoekmachine optimalisatie

Een van de eerste stappen die wij nemen wanneer wij zoekmachine optimalisatie uitvoeren is meten wat de huidige Google rankings zijn van de gewenste zoekwoorden waarmee je wilt scoren. Het is afgezaagd en cliché om te zeggen, maar waar: meten is weten.

Wij kunnen dit meten voor jou verzorgen. Met onze dienst keyword tracking meten wij tot 20 zoekwoorden zodat jij inzicht hebt in de bijbehorende posities. Zo weet jij precies waar winst valt te behalen en waar je al scoort. Dit is essentieel om te weten als je meer rendement uit je website wilt halen.

 

 

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Binnen één week online

Lees meer >

Een professionele website die uitstraalt wat jij wilt. En dat binnen één week. Een nieuwe website compleet met foto's en teksten, zonder dat je hier zelf al te veel tijd in hoeft te steken! Leer vervolgens de website zelf te beheren en maak aanpassingen waar en wanneer jij dat wilt. Allemaal mogelijk dankzij onze website aanbieding!

Jouw identiteit ontwikkelen

Lees meer >

Wil jij een professioneel logo waaraan je kan blijven sleutelen tot je tevreden bent? Wij zorgen ervoor dat je minimaal 3 uitstekende en creatieve ontwerpen van ons ontvangt binnen 24 uur! 

Wij zullen niet stoppen tot jij tevreden bent met ons werk. Het gaat immer wel om de identiteit en merk van jouw bedrijf.

Hoger in Google

Lees meer >

Wil jij hoger in Google komen? Heb jij een mooie website, maar wordt deze niet gevonden? Mij onze SEO (zoekmachine optimalisatie) dienstverlening gaan wij jou helpen een sterke positie te behalen binnen de zoekresultaten.

Zelf de website beheren en aanpassen?